Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Vapaa-ajan palvelut, kuntosali sekä Tiedepuisto-yhteisö 

Louhelan Woima (LoW) on Joensuun Tiedepuiston tiloissa työskenteleville monipuolisia vapaa-ajan toimintoja järjestävä yhdistys. Rentoa meininkiä on tarjolla niin liikunnan kuin kulttuurinkin parissa. Tiedepuisto-yhteisön jäsenille LoW:n mukaansatempaavat tapahtumat tarjoavat virkistäytymistä, uusia kontakteja, kokemuksia, säännöllisiä harrastuksia kuten Tiedepuiston oma kuntosali. Tutustu ja liity Louhelan Woiman toimintaan.  

Tiedepuiston ympäristössä on myös mahdollisuus moniin erilaisiin aktiviteetteihin ympäri vuoden

Ulkoliikuntamahdollisuuksia 

Mehtimäelle on keskittynyt mahtava määrä erilaisia mahdollisuuksia ulkona liikkumiseen. Aivan Tiedepuiston vierestä löytyvät muun muassa kilpa- ja harjoitusjäähalli sekä luistinradat, hiihtoladut ja ulkoilureitit, skeittipuisto sekä jalkapallo-, pesäpallo- ja yleisurheilukentät. Samoilla kentillä pelaavat ja kisaavat myös paikalliset edustusjoukkueet ja -urheilijat – liiku siis itse tai nauti penkkiurheilusta! 

Lähellä lainehtivat Pyhäselkä ja Pielisjoki tuovat oman lisänsä Mehtimäen tarjontaan. Linnunlahden uimaranta ja beach volley -kentät ovat vain muutaman sadan metrin päässä Tiedepuistosta, ja Arctic Trainersin ja Enjoy Life Finlandin ammattilaisten kanssa pääset vesille esimerkiksi meloen tai SUP-laudalla. 

Joensuun Raviradalla järjestetään ravien lisäksi muitakin tapahtumia, muun muassa koiranäyttelyitä. 

 Alle kilometrin päästä Tiedepuistosta, Joensuun evankelisluterilaisen kirkon ”takapihalta”, löydät myös frisbeegolfradan. 

Sisäliikunnan ystäville

Sää kuin sää, sisäliikunta toimii aina. Myös siihen löytyy Mehtimäeltä monipuolisia mahdollisuuksia. 

Keilailua, squashia, seinäkiipeilyä, sulkapalloa… Tässä vain muutama esimerkki, käy tutustumassa mitä kaikkea pääset harrastamaan Joensuun Kuntokeitaalla! 

Virkistysuimala Vesikossa paukkupakkasetkaan eivät estä uintiretkeä. Uimahallissa on altaat kuntouintiin, lapsille ja uimahyppyihin, vesiliukumäki sekä lämmin monitoimiallas. 

Joensuu Areena on monitoimihalli, joka muuntautuu moneen käyttöön: messuareenaksi, juhlatilaksi tai konsertteihin. Sen lisäksi Joensuu Areena on liikuntatila, joka tarjoaa hyvät harjoitus- ja kilpailuolosuhteet usealle eri palloilu- ja sisäurheilulajille. Joensuu Areena on useiden joensuulaisten edustusjoukkueiden kotikenttä, joten Joensuussa pääset nauttimaan myös penkkiurheilusta. 

Ota yhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös