Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Järjestä vuoden säkenöivimmät juhlat

zeus_sauna_tiedepuisto

Juhlat tai polttarit Tiedepuistolla – juuri sinun seurueellesi suunnitellut

Olipa seurueesi kooltaan pieni tai suuri, yhdistipä teitä työpaikka, kirjakerho, harrastus tai yhteinen projekti – tilat, tarjoilut ja aktiviteetit kaikkiin juhliin löydät helposti Tiedepuistolta! Sijaitsemme Joensuun keskustan kupeessa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä iltaravintoloista, kaupoista, teattereista ja kahviloista. Monipuoliset kabinetit, saunatilat ja loungemaiset huoneet ovat valmiina sinua ja vieraitasi varten. 

tiedepuisto_sauna_sampo

Monipuolisia juhlatiloja saunoista saleihin

Miltä kuulostaisivat rennot polttarit tai muut juhlat Sampo-saunan tiloissa ja sen viihtyisässä takkahuoneessa? Tai voisiko ilta pitää sittenkin sisällään juhlaillallisen Temple of Challengessa? Vai katetaanko seurueellesi mieluummin tyylikäs cocktail-tilaisuus Serendipity Caféhen
Juhlasi Tiedepuistolla voivat pitää sisällään lähes mitä vain. Tutustu tiloihimme! 

Catering-palvelusta mieluisat menut 

Tarjoiluista ei sinun tarvitse juhlissasi huolehtia. Catering-ammattilaisemme suunnittelevat ja valmistavat toiveidesi mukaisen juhlamenun käden käänteessä. Katetaanko pöytään perinteiset laatikot rosolleineen, värikäs salaattibuffet, juustotarjoilu tai vaikka valikoima susheja? Kerro sinä – täällä päässä vastataan käytännön toteutuksesta. 
Jokaisen saunan yhteydessä on keittiötila, joten omat virvokkeet ja eväät voi jokainen kylpijä laittaa viileään kylpyjen ajaksi. Myös lämpimän välipalan laittaminen käy vikkelästi hyvin varustelluissa tiloissa – vaikka ammattilaisen opastuksella kokkauskurssin merkeissä. 
Lisätietoja ravintolastamme:  tiedepuisto.fi/minun-tiedepuistoni/ravintolat-ja-palvelut/

Kysy lisää Ravintola Sulosta puh. 010 581 3367

tiedepuisto_catering

 

tiedepuisto_saunatilat

Saisiko olla oheisohjelmaa? 

Jos ohjelmapuoli on polttareissa vielä suunnitteluasteella, kerromme mieluusti lisää polttaripaketeistamme tai lähialueen aktiviteettimahdollisuuksista. Iltaanne voi kuulua vaikka morsiussauna, juomatasting, kokkauskurssi tai keilaturnaus! 

Hemmotteleva polttaripaketti sisältää: 

  • Ravintola Sulo Puiston herkulliset tarjoilut ja lasillisen lehtikuohuvaa 
  • Sampo-, Zeus- tai Oasis-morsiussaunan (myös sulhasille) 
  • kylpytakit ja pyyhkeet 
  • shampoot, hoitoaineet ja voiteet 
  • yllätyspussin ja valokuvausrekvisiittaa 

Hinta alkaen 55 €/hlö (sis. alv:n)  

Kysy lisää juhlatiloista ja tee varaus: 010 419 8001 tai meetings@businessjoensuu.fi 

Takaisin ylös