Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Pikkujoulun tunnelmaa Tiedepuistolla!

Olipa seurueesi kooltaan pieni tai suuri, yhdistipä teitä työpaikka, kirjakerho, harrastus tai yhteinen projekti – tilat, tarjoilut, ohjelman ja aktiviteetit ikimuistoisiin pikkujouluihin löydät helposti Tiedepuistolta! 

Pikkujoulut Tiedepuistolla ovat juuri sinun seurueellesi suunnitellut!

Haetko tapahtumaasi pientä toiminnallista ohjelmanumeroa hyvien juomien parissa? Miltä kuulostaisi viini- tai viskitasting asiantuntevan vetäjän johdolla, cocktail-kurssi tai kotimaisten marjaviinien ja liköörien maailmaan sukeltaminen?

Musiikkiakin olisi mukava pikkujouluissa kuunnella. Mitäpä jos ilta sisältäisi kitaravetoista suomirokkia joensuulaisen viihdeorkesteri Rautavaraston esittämänä? Vai olisiko sittenkin vallan mainio duo Emmi ja Tony tai yhtye Groupie Nights pikkujoulujesi sulosointujen esittäjä?

Voitte olla itse myös pikkujoulujenne supertähti. Tämän mahdollistaa osaava karaokejuontaja, joka laulattaa juhlaporukkaa tai voit tilata juhliisi pelkät karaokelaitteet valmiiksi asennettuna. Helppoa ja viihdyttävää ohjelmaa!

Räätälöidään yhdessä ohjelma juuri Sinun tapahtumaasi sopivaksi, etsitään paras tila ja katetaan pikkujoulupäivänä pöytä täyteen kaupungin maittavimpia eväitä. Ota yhteyttä ja varaa pikkujoulut Tiedepuistolle!

sari korkalainen business joensuu

Sari Korkalainen

Asiakaspalveluvastaava, tapahtumapalvelut

050 361 9370

Lähetä sähköpostia

Asiakkaiden opastus- ja neuvontapalvelut, kokouspalvelut, tapahtumat

Tutustu ja varaa tila pikkujouluihin

Sijaitsemme Joensuun keskustan kupeessa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä iltaravintoloista, kaupoista, teattereista ja kahviloista. Monipuoliset kokous-, juhla-ja saunatilat, sekä loungemaiset huoneet ovat valmiina sinua ja vieraitasi varten. 

Tutustu tilavaihtoehtoihimme ja valitse tilaisuuteesi parhaiten sopiva tila. Tiedepuiston juhla-ja kokoustiloihin kuuluvat vakiona nykyaikainen kokoustekniikka, av-laitteet, langattomat verkkoyhteydet sekä lisäpalveluna tuki niiden sujuvaan käyttöön.  

Tutustu ja löydä tilaisuuteesi parhaiten sopiva tila.

Monipuolisia pikkujoulun juhlatiloja saunoista saleihin

Pikkujoulun vieton voi aloittaa viihtyisissä saunatiloissamme, vaikkapa Zeus-saunan lämmössä jatkuen uudistetussa ja viihtyisässä Olympia oleskelutilassa. Tai voisiko ilta pitää sittenkin sisällään juhlaillallisen Temple of Challengessa? Vai katetaanko seurueellesi mieluummin tyylikäs cocktail-tilaisuus Serendipity Caféhen tai miksi ei myös teatteri Apolloon?

 
Näiden lisäksi löydät meiltä myös muita vaihtoehtoja, jotka soveltuvat hyvin pikkujoulujen juhlatiloiksi.  

Tutustu tiloihimme! 

Pikkujoulun parhaat tarjoilut

Tarjoiluista ei sinun tarvitse huolehtia. Ravintola Sulon ammattilaiset suunnittelevat ja valmistavat toiveidesi mukaisen pikkujoulumenun käden käänteessä. Katetaanko pöytään perinteiset laatikot rosolleineen, värikäs salaattibuffet, juustotarjoilu tai vaikka valikoima susheja?

Kerro toiveesi tarjoilujen suhteen ja kysy lisää Ravintola Sulosta puh. 010 581 3367

 

 

Voisiko tasting-tilaisuus aloittaa juhlaillan?

Miltä kuulostaisi viini- tai viskitasting asiantuntevan vetäjän johdolla? Cocktail-kurssi tai kotimaisten marjaviinien ja liköörien maailmaan sukeltaminen?

Tasting-tilaisuus räätälöidään juuri Sinun tapahtumaasi sopivaksi. Lisätietoa Tiedepuiston myyntipalvelusta.

Takaisin ylös