Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Pikkujoulun tunnelmaa Tiedepuistossa!

Olipa seurueesi kooltaan pieni tai suuri, yhdistipä teitä työpaikka, kirjakerho, harrastus tai yhteinen projekti – tilat, tarjoilut, ohjelman ja aktiviteetit ikimuistoisiin pikkujouluihin löydät helposti Tiedepuistosta! 

Pikkujoulut Tiedepuistossa ovat juuri Sinun seurueellesi suunnitellut!

Haetko tapahtumaasi pientä toiminnallista ohjelmanumeroa hyvien juomien parissa? Miltä kuulostaisi viini- tai viskitasting asiantuntevan vetäjän johdolla, cocktail-kurssi tai kotimaisten marjaviinien ja liköörien maailmaan sukeltaminen?

Musiikkiakin olisi mukava pikkujouluissa kuunnella. Mitäpä jos ilta sisältäisi kitaravetoista suomirokkia joensuulaisen viihdeorkesteri Rautavaraston esittämänä? Vai olisiko sittenkin vallan mainio duo Emmi ja Tony tai yhtye Groupie Nights pikkujoulujesi sulosointujen esittäjä?

Voitte olla itse myös pikkujoulujenne supertähti. Tämän mahdollistaa osaava karaokejuontaja, joka laulattaa juhlaporukkaa tai voit tilata juhliisi pelkät karaokelaitteet valmiiksi asennettuna. Helppoa ja viihdyttävää ohjelmaa!

Räätälöidään yhdessä ohjelma juuri Sinun tapahtumaasi sopivaksi, etsitään paras tila ja katetaan pikkujoulupäivänä pöytä täyteen kaupungin maittavimpia eväitä. Ota yhteyttä ja varaa pikkujoulut Tiedepuistoon!

sari korkalainen business joensuu

Sari Korkalainen

Asiakaspalveluvastaava, tapahtumapalvelut

050 361 9370

Lähetä sähköpostia

Asiakkaiden opastus- ja neuvontapalvelut, kokouspalvelut, tapahtumat

Tutustu ja varaa tila pikkujouluihin

Sijaitsemme Joensuun keskustan kupeessa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä iltaravintoloista, kaupoista, teattereista ja kahviloista. Monipuoliset kokous-, juhla-ja saunatilat sekä lounget ovat valmiina sinua ja vieraitasi varten. 

Tutustu tilavaihtoehtoihimme ja valitse tilaisuuteesi parhaiten sopiva tila. Tiedepuiston juhla-ja kokoustiloihin kuuluvat vakiona nykyaikainen kokoustekniikka, av-laitteet, langattomat verkkoyhteydet sekä lisäpalveluna tuki niiden sujuvaan käyttöön.  

Tutustu ja löydä tilaisuuteesi parhaiten sopiva tila.

Monipuolisia pikkujoulujen juhlatiloja saunoista saleihin

Pikkujoulun vieton voi aloittaa viihtyisissä saunatiloissamme, vaikkapa Zeus-saunan lämmössä jatkuen uudistetussa ja viihtyisässä Olympia Loungessa. Tai voisiko ilta pitää sittenkin sisällään juhlaillallisen Temple of Challengessa? Vai katetaanko seurueellesi mieluummin tyylikäs cocktail-tilaisuus Serendipity Caféhen tai Apollo Loungeen?

Näiden lisäksi löydät meiltä myös muita vaihtoehtoja, jotka soveltuvat hyvin pikkujoulujen juhlatiloiksi.  

Tutustu tiloihimme! 

Pikkujoulujen parhaat tarjoilut

Tarjoiluista ei sinun tarvitse huolehtia. Ravintola Sulolta saat maittavat menut toimitettuna pikkujouluihin Sulon catering-palvelun kautta. Ota yhteyttä sähköpostitse puisto@ravintolasulo.fi, niin ravintola Sulo tekee sinulle tarjouksen!

Sulon unohtumattomat pikkujoulumenut löydät täältä.

 

 

Voisiko tasting-tilaisuus aloittaa juhlaillan?

Miltä kuulostaisi viini- tai viskitasting asiantuntevan vetäjän johdolla? Cocktail-kurssi tai kotimaisten marjaviinien ja liköörien maailmaan sukeltaminen?

Tasting-tilaisuus räätälöidään juuri Sinun tapahtumaasi sopivaksi. Lisätietoa Tiedepuiston kokouspalveluista meetings@businessjoensuu.fi.

Takaisin ylös