Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Kesärieha 2022 – Kädet ilmassa fiilistä koko illan!

Mikä tapahtuma on kyseessä?

Kuinka monta mahdollisuutta sinulla on vuoden aikana pitää työkavereiden kanssa hauskaa, samalla tavata muita Tiedepuistolla työskenteleviä ihmisiä ja seurustella yrityksesi omien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa? Kaikki tämä on mahdollista juuri tässä tapahtumassa.

Iltatapahtumassa nautitaan hyvää ruokaa ja juomaa, jorataan parhaimpien ysäriklassikoiden tahtiin ja nautitaan rennosti yhdessäolosta.

Aika: Perjantaina 19.8.2022 klo 18.00 – 01.00.

Paikka: Tiedepuiston sisäpiha ja Ravintola Sulo Puisto

Sisäänkäynti juhla-alueelle on Tiedepuiston 3A-rakennuksen tornin juurelta.

Kuka saa kutsua ja kenet?

Tapahtuma on tarkoitettu Tiedepuiston asiakasyritysten henkilökunnalle. Jokainen Tiedepuistossa sijaitseva yritys voi maksaa oman henkilöstönsä osallistumisen. Tiedepuistolla työskentelevät henkilöt voivat myös maksaa oman osallistumismaksunsa itse.

Lisäksi Tiedepuiston tiloihin sijoittuneilla yrityksillä on mahdollisuus kutsua tilaisuuteen omia avainasiakkaitaan. (Yksittäiset henkilöt eivät voi kutsua tapahtumaan omia vieraitaan.)

Osallistumismaksut

  • Tiedepuiston tiloihin sijoittuneiden yritysten työntekijät 30 €/hlö
  • Yritysten kutsumat vieraat 60 €/hlö

Huom! Mikäli yrityksen työntekijä työskentelee eri toimipisteessä kuin Tiedepuistolla, osallistumismaksu on 60 €/hlö.

Hinnat sisältävät alv:n.

Maksu- ja peruutusehdot

Liput maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, ja lipputilaus on sitova. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Jos tapahtuma joudutaan viranomaisten määräyksestä siirtämään, liput siirtyvät koskemaan uutta ajankohtaa. Jos tapahtuma joudutaan viranomaisten ohjeistuksen tai määräyksen johdosta kokonaan perumaan, katsotaan tämä force majeure -tilanteeksi, jolloin liput lunastetaan takaisin.

Business Joensuu Oy pidättää oikeuden tapahtumaa koskeviin muutoksiin.

”THERE’S NO LIMIT”

Louhelan Woiman Kesäkisat

Kesäkisat pidetään klo 16.00 – 18.00 Tiedepuiston Oasiksessa, 3A-rakennuksen 4. kerroksessa. Tiedepuiston yritykset voivat ilmoittaa kesäkisoihin neljän hengen joukkueita. Seuraa Louhelan Woiman ilmoittelua!

”GROOVE IS IN THE HEART”

Artistit

PANDORA

Tämä ysärikuningatar ja alansa pioneeri ei juuri esittelyjä kaipaa! 6 miljoonaa myytyä levyä, 12 albumia, 10 kulta- ja platinapalkintoa! Muistathan hitit: Trust Me, Don’t You Know, Sands of Time, I Love You, One of Us.

YSÄRI DISCO TOUR

Suomen parhaita bilepaikkoja kiertävä ysärishow saapuu villitsemään ysäribailaajia Tiedepuistolle. Lavalle nousee levysoittamisen moniottelijat ja Suomea ahkerasti kiertäneet DJ:t Alijas & Kaasi!

Tanssilattia täyttyy legendaarisista ysäriklassikoista ja 2000-luvun alkupuolen megahiteistä, kun kesälle maistuva ysärikiertue aloittaa soiton. Jos olet juhlimisen ystävä ja sydämesi lyö klassikoiden tahtiin, niin tämä on juuri sinulle!

“SPICE UP YOUR LIFE”

Ilmoittautuminen

Kesäriehaan voi ilmoittautua to 4.8.2022 mennessä seuraavasti:

Kesäriehaan mahtuu vain rajallinen määrä henkilöitä – ole siis nopea ja varmista paikkasi tähän huikeaan ysärihenkiseen juhlaan jo nyt!

Mitä tapahtuman osallistumismaksuun sisältyy?

Osallistumismaksu sisältää ysärifestarien huippuohjelman sekä Ravintola Sulon herkulliset tarjoilut:

  • Amuce-bouche ja tervetuliaismalja
  • Pääruoka
  • Jälkiruoka, kahvi/tee

Kesärieharanneke

Kesäriehaan oikeuttavat rannekkeet jaetaan yritysten postilokeroihin viimeistään 18.8.2022.

“COTTON EYE JOE”

Drinks

Ravintola Sulo Puistosta yritykset voivat ostaa henkilöstölleen ennakkoon  drinkkilippuja (arvo 5,50 €), joita vastaan juhlassa saa yhden seuraavista:

  • virvoitusjuoman (0,5 l)
  • siiderin (0,33 l)
  • oluen (0,33 l)
  • viinin (16 cl).

Ravintolasta voi ostaa illan aikana myös 90-luvun suosikkidrinkkejä ja mocktaileja.

“RHYTHM OF THE NIGHT”

Palkintoja

Tiedepuiston permannolla tosiaankin jytisee ja jytke jatkuu pitkälle yöhön! Ysärifestareille osallistuneita palkitaan illan aikana omaperäisimmistä teeman mukaisista asuista sekä vauhdikkaimmista menojaloista!

Tarjoilupisteet

Tarjoilupisteinä toimivat ravintola Sulo Puisto ja Sulon teltat sisäpihalla. Yögrilli palvelee vielä asiakkaita illan tummuessa.

“WISH YOU WERE HERE”

100 ensimmäiselle ilmoittautuneelle yllätyslahja!

Tervetuloa vuoden parhaimpiin bileisiin!

Takaisin ylös