Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Kokouspalvelut

Onko suunnitelmissasi mukava kokous- tai seminaaripäivä, saunailta tai kenties merkkipäivät?  Tiedepuistosta löydät 20 erilaista kokous-, seminaari- ja juhlatilaa, kaksi saunaosastoa ja mahdollisuudet oheisohjelman ja aktiviteettien järjestämiseen.

Tilaisuuden pitäminen Tiedepuistossa on helppoa.

Kokonaisuuden täydentävät monipuoliset oheispalvelut, huipputason kokoustekniikka sekä loistava sijainti Joensuun keskustassa. Voit toteuttaa tilaisuutesi myös hybridiratkaisuna, jonka ansiosta kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Näin varmistat, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan tärkeään tilaisuuteesi ja olemaan osana mukavaa kokouspäivää.   

Kerro toiveesi tilaisuuden suhteen! Kokouspalvelumme auttavat sinua kokouksen ja tapahtuman kaikissa käänteissä.

  • Hyvin varustellut kokoustilat 
  • Nykyaikainen kokoustekniikka 
  • Täyden palvelun kokouspaketit 
  • Sijainti keskustan tuntumassa 
  • Helppo saapua 
  • Parkkihalli  
  • Catering ja ravintolapalvelut saman katon alla 
  • Hyvät aktiviteettimahdollisuudet  

Kokousmaailma

Tutustu ja varaa kokous- tai saunatila 

Tutustu kokoustilavaihtoehtoihimme ja valitse tilaisuuteesi parhaiten sopiva tila. Tiedepuiston kokoustiloihin kuuluvat vakiona nykyaikainen kokoustekniikka, av-laitteet, langattomat verkkoyhteydet sekä lisäpalveluna tuki niiden sujuvaan käyttöön.  

Tiedepuiston edustustasoiset saunatilat sopivat niin pienille kuin suuremmillekin porukoille, olipa kyse työporukan virkistystilaisuudesta, polttareista, peli-illasta tai seminaarista. Pyyhkeet, laudeliinat, shampoot ja hoitoaineet löytyvät valmiina jokaisesta saunasta. 

Löydä sopiva tila ja tee varaus tilanvarausjärjestelmän kautta. 

Voit tehdä varauksen myös soittamalla Tiedepuiston kokouspalveluihin, puh. 010 419 8010 tai sähköpostilla meetings@businessjoensuu.fi 

Helposti ja vaivattomasti.

Catering ja ravintolapalvelut  

Korkeatasoiset catering-palvelut kokoustiloihin hoituvat helposti saman katon alla toimivasta ravintolasta. Onko tilaisuutesi asiapitoinen kokous, rento seminaari vai elegantti edustustilaisuus? Kerro tapahtumasi luonteesta, niin saat ehdotuksen siihen sopivasta tarjoilusta.   

Pysäköinti    

Tilaisuuteesi osallistuvien pysäköinti on helppo ohjata aivan Tiedepuiston vierestä löytyvään Hallitien pysäköintitaloon. Pysäköintitalo on avoinna joka päivä klo 7.00 – 22.00.   

Majoitus 

Tarvitsetko tilaisuutesi yhteydessä majoitusta itsellesi tai vieraillesi? Joensuun keskustan tasokkaasta hotellitarjonnasta löydät useita vaihtoehtoja majoituksen järjestämiseen.  

Mikäli haluat majoituksen ”aivan Tiedepuiston kyljestä”, Holiday Linnunlahden lomahuoneistot ovat tasokas majoitusvaihtoehto. Holiday Linnunlahdesta Tiedepuistolle kävelee muutamassa minuutissa. Tutustu tarkemmin lomahuoneistoihin ja tee varaus Holiday Linnunlahden verkkosivuilla

Täyden palvelun tapahtumapäivä tai juhlat

Haluatko järjestelyjen sijaan keskittyä kokouksesi tai tapahtumasi sisältöön ja vieraisiin? Palveluun voidaan yhdistää muun muassa kokoustilat, hybridi- tai virtuaalitapahtuma, catering, ohjelma, kalusteet, tietotekniikka, naulakkopalvelut, vieraiden opastaminen ja valokuvaus.  

Meillä onnistuvat myös juhlat, polttarit ja erilaiset perhejuhlat – juuri sinun seurueellesi suunnitellut.

TYHY-päivien vinkki 

Tutustu Botaniaan, keilaa Kuntokeitaalla tai seuraa lempiurheilulajiasi Mehtimäen urheilupuistossa. Vietä lopuksi rentouttava saunailta Tiedepuistolla. Valittavanasi on kaksi upeaa saunaa: Zeus ja Oasis. Herkulliset tarjoilut päivääsi loihtii Ravintola Sulo Puisto. 

Mehtimäen urheilupuisto 

Monipuolinen Mehtimäen urheilupuisto sijaitsee aivan Tiedepuiston vieressä, josta löytyy myös oivat ulkoilureitit. Mehtimäki on ainutlaatuinen vapaa-ajan, urheilun ja osaamisen keskittymä, joka tarjoaa puitteet urheilun harrastamiselle ja seuraamiselle. 

56 hehtaarin alueella on kaksi suurta sisähallia (Joensuu Areena ja jäähalli), yleisurheilukenttä, Laulurinne, pesäpallostadion, ravirata, uimahalli, skeittipuisto, tennishalli, curlinghalli ja koirankoulutuskenttä.  

Tiedepuiston läheisyydestä löytyy myös Jokiasema, Holiday Linnunlahti, Botania, liikuntakeskus Kuntokeidas, Ravintola Gaude, Hasanniemen kesäteatteri ja uimarantakin.

Kokousmaailma

Kokousjärjestäjän opas  

Kokous on onnistunut, kun kaikki sujuu kuin itsestään. Kokosimme avuksesi lyhyen oppaan siitä, miten järjestät onnistuneen tapahtumapäivän Tiedepuistossa. 

Ennen tilaisuutta  

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tilaisuutta olet järjestämässä. Kokousmyyntimme auttaa mielellään valitsemaan monipuolisesta valikoimastamme juuri tilaisuuteesi parhaiten sopivan tilan. Vaihtoehtoja löytyy seminaari- ja workshop-tiloista saunatiloihin saakka. 

Kokoustilalla on iso merkitys tilaisuuden tunnelman ja onnistumisen kannalta. Kokouksen luonne, ajankohta ja osallistujamäärä sanelevat pitkälti sen, millainen tilakokonaisuus toimii missäkin tilanteessa parhaiten. Tarvittaessa voimme hoitaa kalustejärjestelyt kuntoon tilaisuuden vaatimalla tavalla. 

Millaista tekniikkaa tilaisuutesi vaatii? 

On myös hyvä miettiä, millaisia varusteita ja teknisiä laitteita tarvitset. Kerrothan mahdollisista erikoistarpeista jo hyvissä ajoin. Tiedepuistolla on myös videoneuvottelulaitteistolla varustettu kokoustila. Kannattaakin pohtia, voisitko järjestää kokouksen hybriditapahtumana, jolloin kaikkien osallistujien ei tarvitsisi tulla fyysisesti paikalle. Näin säästät kustannuksia ja luontoa – ja se jos mikä, on meille tärkeää. Tilaisuuksia varten on mahdollista myös tiedustella ennakkoon IT-tukea lisäpalveluna. 

tiedepuisto_kokoustilat

Tutustuminen tiloihin ja toimintoihin  

Tiedepuiston nettisivuilta näet kattavan esittelyn kokoustiloistamme. Esittelemme mielellämme tapahtumapaikan sinulle ennakkoon. Näin tapahtumapäivänä voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, mistä löytyy mitäkin. 

Kokoustiloissamme on valmiina erilaisia perustarvikkeita kuten välineet muistiinpanojen tekemiseen. 

Tiloissamme on nykyaikainen kokoustekniikka, av-laitteet ja langattomat verkkoyhteydet. Tarvittaessa voimme opastaa sinut kokoustekniikan käyttöön hyvissä ajoin ennen tilaisuutta, jotta kaikki sujuisi itse tilaisuudessa jouhevasti. Tekniikan testaaminen kannattaa kuitenkin aina, myös itse tapahtumapäivänä, ennen kuin osallistujat saapuvat paikalle. 

Muista tarjoilut  

Kokouksen kuin muunkin tapahtuman yhteydessä maistuu aina hyvä ruoka ja kahvit kera kahvileivän. Tiedepuistolla toimiva ravintola on kätevä kumppani kokoustarjoilujen järjestämiseen. Tarjoilut voit toki tilata myös muualtakin – tai tehdä vaikka itse. 

Opastaminen ja kokousvieraiden pysäköinti   

Tilaisuuden onnistumisen kannalta on tärkeää, että kaikki vieraat löytävät sujuvasti perille. 

Hyödynnä Tiedepuiston opastussivua tiedepuisto.fi/opastus linkittämällä se vaikka suoraan tilaisuuden kutsuun tai jaa osallistujille kokoustilakarttamme. 

Tilaisuuteesi osallistuvien pysäköinti on helppo ohjata aivan Tiedepuiston vierestä löytyvään Hallitien pysäköintitaloon. Pysäköintitalo on avoinna joka päivä klo 7.00 – 22.00. 

Tilaisuuden aikana   

Ota kaikki irti itse tilaisuudesta. Nyt saat vain nauttia ja viettää aikaa vieraidesi kanssa. Pidämme huolen, että osallistujat löytävät oikeaan paikkaan ja tilaisuutesi sujuu hyvin. Muista, että kaikissa kysymyksissä voit kääntyä puoleemme – olemme aina tavoitettavissa – asiakas on aina meille ykkönen. 

tiedepuisto_kokous

Tilaisuuden jälkeen    

Siivousjärjestelyistä sinun ei tarvitse sen kummemmin murehtia. Siivouspalvelumme laittaa paikat järjestykseen tilaisuutesi jälkeen. Muistat vain huolehtia oman omaisuutesi pois paikalta – ja ei sekään haittaa, jos jotain unohtuu. Me kyllä laitamme tavarat talteen, jos hajamielisyys sattuu vaivaamaan. 

Kommentteja ja palautetta tilaisuuden järjestelyistä ja palveluistamme saat aina antaa – se on meille tärkeää! 

Toivottavasti näemme pian uudestaan! 

Takaisin ylös