Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Liikuntapalvelut, sekä Tiedepuisto-yhteisö

Tiedepuistossa sekä sen ympäristössä on mahdollisuus moniin erilaisiin aktiviteetteihin ympäri vuoden!

Meille yhdessä tekeminen on sydämen asia. ja järjestämme joka vuosi Tiedepuistossa mm. kesäriehan, joulupuurotilaisuuden ja turvallisuusviikon. Tiedepuiston asiakkaana käytössäsi on myös lainattavia Jopoja sekä sähköpotkulautoja, Paikallista urheilua, kuten Joman, Jipon ja Josban pelejä pääset kannustamaan halutessasi kausikorteillamme.

Vapaa-ajan palveluita tarjoava Louhelan Woima järjestää jäsenilleen monenlaista tapahtumaa aina liikunnasta kultturiin sekä luentoihin.

tiedepuiston edut louhelan voima

Sisäliikuntamahdollisuuksia

Sää kuin sää, sisäliikunta toimii aina! Myös siihen löytyy Tiedepuistosta ja sen ympäristöstä monipuolisia mahdollisuuksia. 

Tiedepuiston kuntosalilta löydät kaikki tehokkaassa kuntosalitreenissä tarvittavat peruslaitteet, levyt, tangot ja käsipainot. Lisäksi käytössäsi on muun muassa kahvakuulia, jumppapalloja ja -mattoja. Tiedepuiston kuntosalille on mahdollisuus ostaa kuntosalikortti kaikilla Louhelan Woiman jäsenillä.

tiedepuiston kuntosali

Yhteiskäyttöinen venyttelytilamme mahdollistaa vaikka palaverin pitämisen yhdistettynä kuminauhan venyttämiseen. Kipaise tutustumassa ja hyödynnä tilan tarjoamat mahdollisuudet arjessa. (2 – rakennus 3 krs. C-blokki)

Hyödynnä myös muita Tiedepuiston läheltä löytyviä sisäliikuntamahdollisuuksia!

Virkistysuimala Vesikossa paukkupakkasetkaan eivät estä uintiretkeä. Uimahallissa on altaat kuntouintiin, lapsille ja uimahyppyihin, vesiliukumäki sekä lämmin monitoimiallas. 

Keilailua, squashia, seinäkiipeilyä, sulkapalloa… Tässä vain muutama esimerkki, käy tutustumassa mitä kaikkea pääset harrastamaan Joensuun Kuntokeitaalla! 

Joensuu Areena on monitoimihalli, joka muuntautuu moneen käyttöön: messuareenaksi, juhlatilaksi tai konsertteihin. Sen lisäksi Joensuu Areena on liikuntatila, joka tarjoaa hyvät harjoitus- ja kilpailuolosuhteet usealle eri palloilu- ja sisäurheilulajille. Joensuu Areena on useiden joensuulaisten edustusjoukkueiden kotikenttä, joten Joensuussa pääset nauttimaan myös penkkiurheilusta. 

Ulkoliikuntamahdollisuuksia 

Mikäli mielesi tekee singahtaa käymään kaupungilla, ota allesi Tiedepuiston lainajopo! Lainaus onnistuu aulapalvelun kautta, ja kulkuvälineet ovat lainattavissa työpäivän ajaksi (ark. klo 8 – 16). Jopoja löytyy kesä- ja talvikäyttöön, ja lisäksi kesäkaudella kulkupelivaihtoehtona on myös kaksi sähköpotkulautaa.

Mehtimäelle on keskittynyt mahtava määrä erilaisia mahdollisuuksia ulkona liikkumiseen. Aivan Tiedepuiston vierestä löytyvät muun muassa kilpa- ja harjoitusjäähalli sekä luistinradat, hiihtoladut ja ulkoilureitit, skeittipuisto sekä jalkapallo-, pesäpallo- ja yleisurheilukentät. Samoilla kentillä pelaavat ja kisaavat myös paikalliset edustusjoukkueet ja -urheilijat – liiku siis itse tai nauti penkkiurheilusta! 

Lähellä lainehtivat Pyhäselkä ja Pielisjoki tuovat oman lisänsä Mehtimäen tarjontaan. Linnunlahden uimaranta ja beach volley -kentät ovat vain muutaman sadan metrin päässä Tiedepuistosta, ja Arctic Trainersin ja Enjoy Life Finlandin ammattilaisten kanssa pääset vesille esimerkiksi meloen tai SUP-laudalla. 

Joensuun Raviradalla järjestetään ravien lisäksi muitakin tapahtumia, muun muassa koiranäyttelyitä. 

 Alle kilometrin päästä Tiedepuistosta, Joensuun evankelisluterilaisen kirkon ”takapihalta”, löydät myös frisbeegolfradan. 

Louhelan Woima

Louhelan Woima (LoW) on Tiedepuiston tiloissa työskenteleville monipuolisia vapaa-ajan toimintoja järjestävä yhdistys. Rentoa meininkiä on tarjolla niin liikunnan kuin kulttuurinkin parissa. Tiedepuisto-yhteisön jäsenille LoW:n mukaansatempaavat tapahtumat tarjoavat virkistäytymistä, uusia kontakteja, kokemuksia, säännöllisiä harrastuksia kuten Tiedepuiston oma kuntosali. Tutustu ja liity Louhelan Woiman toimintaan.  

Tiedepuiston ympäristössä on myös mahdollisuus moniin erilaisiin aktiviteetteihin ympäri vuoden

Ota yhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös