Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Kausikortit

Tiedepuisto-yhteisön jäsenten on mahdollisuus omaehtoisen virkistäytymisen lisäksi kokea räiskyvää toimintaa joensuulaisten edustusjoukkueiden ja kulttuurielämyksien parissa.
Tiedepuiston Aulapalvelusta saa varata kausikortteja:

Kausikortit ovat tarkoitettu kaikille tiedepuistoyhteisön jäsenille. Ne eivät edellytä Louhelan Woiman jäsenyyttä lukuun ottamatta kaupunginorkesterin kausikortteja. Pyrimme siihen, että mahdollisimman moni LoW:n jäsenistä saa mahdollisuuden käyttää kausikortteja. Tämän vuoksi toivomme, että sama henkilö ei käyttäisi niitä kahteen peräkkäiseen konserttiin tai otteluun.

Kausikorttien varaus tapahtuu ottamalla yhteyttä Aulapalveluun: puh. 010 419 8010 tai sähköposti: info@businessjoensuu.fi. Kortit voi hakea Aulapalvelusta päivää ennen tapahtumaa ja ne tulee palauttaa takaisin välittömästi käytön jälkeen.

HUOM! Kun varaat kortin, muista noutaa ja palauttaa se ilman erillistä ilmoitusta. Näin mahdollisimman moni pääsee nauttimaan korttien eduista!


Kontiolahden jäähdytetty latu
Louhelan Woiman jäsenille. on tarjolla yksi kausikortti Kontiolahden jäädytetylle ladulle. Kausikortti on haettavissa Kontiolahden ampumahiihtostadionin kahviosta. Kausikortin saat näyttämällä Lown jäsenkortin ja kuittaamalla allekirjoituksellasi kortin käyttöösi.

Hiihtoaika on 2h/hiihtokerta. Kortti tulee palauttaa hiihdon jälkeen stadionin kahvioon. Kortti varataan käyttöön kalenterissa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1siG_A1Gf9rqV2vgEo3OEAq10hVPabwvHYb3oU2p1TfQ/edit#gid=0
Kausi avataan perinteisesti 1,5 km ladulla ja jatkolatuja tehdään sään salliessa lokakuun lopussa/marraskuun alussa.

Lisäinfoa oheisen linkin takaa: https://kontiolahtibiathlon.com/kontiolahti-outdoor/palvelut/ensilumen-kausi

Mukavia hiihtohetkiä Kontiolahdella!

Takaisin ylös