Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Opastus 

Joensuun Tiedepuisto koostuu kuudesta lähekkäin sijaitsevasta rakennuksesta. Rakennukset on numeroitu ja niillä on oma numero- ja kirjainyhdistelmä. Jokaisella rakennuksella on lisäksi oma värikoodinsa. Samat väri-, numero- ja kirjainkoodit toistuvat kaikissa opasteissa, jolloin oikean paikan löytäminen on helppoa ja loogista. 

Oviteippauksin merkittyjen pääkulkureittien (1. kerros) ovet ovat auki arkipäivinä klo 7.40 – 16.30. Tiedepuiston aukioloajan ulkopuolella rakennuksista pääsee aina ulos ja hisseillä kulkemaan alas. Hätätilanteessa käytä portaita! 

Tiedepuistolla toimivan Yrityksen osoite kiinteistössämme on: Yrityksenne nimi, Länsikatu 15, Rakennus nro xxx (esim. 3A) 80110 Joensuu. Tiedepuistolla toimivien yritysten sijainnin löydät yritysrekisteristä 

Kun järjestät esim. kokouksia, kerro kokoustilan nimi ja sijaintirakennus (esim. 4B-rakennus) ja linkitä tämä opastussivu kutsuusi. Näin vieraittesi on helpompi saapua Tiedepuistossa oikeaan rakennukseen ja tapahtumapaikkaan. Tältä opastussivulla vieraasi voivat tarkastella eri rakennusten kulkureittejä sekä infopisteiden, ravintoloiden, hissien, portaiden ja ulko-ovien sijaintia. Sivulta saa myös opaskartan pdf-muodossa. Voit myös neuvoa vieraitasi lataamaan mobiilikartan osoitteesta www.tiedepuisto.fi/mobiilikartta (PDF)

Hyödynnä opastussivua myös yrityksesi sijaintia koskevissa yhteystiedoissa yrityksesi omilla nettisivuilla.

Ota yhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

heidi_oinonen_business_joensuu

Heidi Oinonen

Asiakaspalveluvastaava

050 463 9008

heidi.oinonen@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös