Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Pysäköinti ja pyöräparkit   

Autolla, pyörällä vai moottoripyörällä? Taitatpa työmatkasi millä tahansa kulkupelillä, löydät sille turvallisen säilytyspaikan työpäiväsi ajaksi aivan Tiedepuiston läheltä. Tarkista myös, voisitko hyödyntää bussia työmatkoillasi!

Autojen pysäköinti pysäköintitalossa ja Länsikadun varrella

Kätevin tapa järjestää pysäköinti on käyttää Hallitie 2 -pysäköintitaloa. 500-paikkaisesta talosta löytyy paikkoja niin lyhyt- kuin pitempiaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintitalon lisäksi Tiedepuiston edessä Länsikadun varrella on rajoitetusti kahden tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.

Pysäköintitalosta vastaa Joensuun Pysäköinti Oy. Pysäköintitalossa toimii myös Easypark-sovellus. Lisätietoja Easypark-sovelluksen käytöstä voi tiedustella Joensuun Pysäköinniltä, yhteystiedot löydät täältä.

Vuosikortit tilataan Joensuun Pysäköinti Oy:n toimitusjohtajalta p. 050 4016 127. Huomioithan, että lämmityspaikka on mahdollinen vain vuosisopimusten osalta. Kuukausikortteja voi ostaa Tiedepuiston aulapalvelusta. Hinnat ja lisätiedot löytyvät Joensuun Pysäköinnin sivuilta.

Autojen pysäköinti piha-alueilla

Sisäpihoilla pysäköinti on kielletty. Pysäköinti on sallittu ainoastaan Tiedepuiston huoltopysäköintiluvalla. Huoltoajoa ja huoltopysäköintiä varten on mahdollista saada pysäköintilupa aulapalvelusta.

Sähköautojen latauspiste

Tiedepuiston 1-rakennuksen päädyssä on latauspiste kahdelle sähköautolle. Latauspiste on maksullinen ja kaikkien asiakkaidemme käytössä. 

Pyöräparkit 

Polkupyörät piha-alueilla on säilytettävä niille varatuissa polkupyörätelineissä. Polkupyörille tarkoitettuja katoksia löytyy sisäpihalta sekä 1-rakennuksessa sijaitsevan Ravintola Louhen terassin vierestä. 

Telineisiin hylätyt polkupyörät kerätään pois telineistä kesäkuun alussa. Tästä ilmoitamme asiakkaillemme, jolloin niitä on mahdollisuus kysellä aulapalveluista. 

Lämmitetty ja lukittu pyöräparkki

Tiedepuistolaisena voit säilyttää polkupyörääsi myös lämmitetyssä, kulun- ja kameravalvonnalla varustetussa pyöräparkissamme. Pyöräparkki sijaitsee 4A-rakennuksen nosto-ovivarastossa, ja pyöräparkin voi vuokrata käyttöönsä hintaan 60 €/6 kk tai 100 €/12 kk (sis. alv). Maksu onnistuu kortilla, käteisellä tai laskulla aulapalvelussa.

Moottoripyörien pysäköinti

Moottoripyörille on pysäköintipaikkoja Tiedepuiston sisäpihalla, rakennusten 2 ja 4A väliin jäävällä alueella. Kysy tarkemmat ohjeet aulapalvelusta!

Bussilla töihin

Tiedätkö kuinka lähelle Tiedepuistoa pääsisit bussilla? Linjat 5 ja 103 kulkevat kulmiltamme säännöllisesti. Lisätietoa aiheesta antavat Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO:sta ja Joensuun reittioppaasta

Ota yhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös