Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Pysäköinti ja pyöräparkit   

Autolla, pyörällä vai moottoripyörällä? Taitatapa työmatkasi millä tahansa kulkupelillä, löydät sille turvallisen säilytyspaikan työpäiväsi ajaksi aivan Tiedepuiston läheltä. Tarkista myös, voisitko hyödyntää bussia työmatkoillasi!

Autojen pysäköinti pysäköintitalossa ja Länsikadun varrella

Kätevin tapa järjestää pysäköinti on käyttää Hallitie 2 -pysäköintitaloa. 500-paikkaisesta talosta löytyy paikkoja niin lyhyt- kuin pitempiaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintitalon lisäksi Tiedepuiston edessä Länsikadun varrella on rajoitetusti kahden tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.

Autojen pysäköinti piha-alueilla

Sisäpihoilla pysäköinti on kielletty. Pysäköinti on sallittu ainoastaan virallisella Joensuun Tiedepuiston omalla huoltopysäköintiluvalla. Huoltoajoa ja huoltopysäköintiä varten on mahdollista saada pysäköintilupa aulapalveluista

Sähköautojen latauspiste  

Tiedepuiston 1-rakennuksen päädyssä on latauspiste kahdelle sähköautolle. Latauspiste on maksullinen ja kaikkien asiakkaidemme käytössä. 

Pyöräparkit 

Polkupyörät piha-alueilla on säilytettävä niille varatuissa polkupyörätelineissä. Polkupyörille tarkoitettuja katoksia löytyy sisäpihalta sekä 1-rakennuksessa sijaitsevan Ravintola Louhen terassin vierestä. 

Telineisiin hylätyt polkupyörät kerätään pois telineistä kesäkuun alussa. Tästä ilmoitamme asiakkaillemme, jolloin niitä on mahdollisuus kysellä aulapalveluista. 

Moottoripyörien pysäköinti

Moottoripyörille on pysäköintipaikkoja Tiedepuiston sisäpihalla, rakennusten 2, 3B ja 4A väliin jäävällä alueella. Kysy tarkemmat ohjeet aulapalvelusta!

Bussilla töihin

Tiedätkö kuinka lähelle Tiedepuistoa pääsisit bussilla? Linjat 5 ja 103 kulkevat kulmiltamme säännöllisesti. Lisätietoa aiheesta antavat Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO:sta ja Joensuun reittioppaasta

Ota yhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös