Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Ravintolapalvelut  

Lounasta, pikkumakeaa ja -suolaista, palaveritarjoilut ja take away -herkut kotiin viemisiksi – Tiedepuiston ravintolat tarjoavat maistuvaa mahantäytettä niin pieneen kuin suurempaankin nälkään aamuvarhaisesta pitkälle iltapäivään asti. Tervetuloa viihtymään ja syömään hyvää!

Ravintoloiden aukioloajat ja menut sekä muut lisätiedot palveluita koskien löydät ravintola Sulon kotisivuilta.

Sulo Puisto, 3A-rakennus

Ravintola Sulo Puisto on viihtyisä kohtaamispaikka, josta on helppo käydä aamupalaa, kohdata kollega kahvikupin ja leivonnaisen äärellä tai viettää virkistävä lounastauko notkuvan buffet-pöydän ääressä. Tarjolla on myös vaihtuvia herkullisia à la carte -annoksia. Ravintola muuntautuu myös edustavaksi päivällis-, illallis- tai kahvittelutilaksi tilausryhmille.  

Sulo&Smörre, 4B-rakennus

Sulo&Smörre on upouusi ravintola, joka tarjoaa ensimmäisenä kaupungissa kuuluisia smörrebrödeja, eli runsaita tanskalaisia voileipiä! Tämän lisäksi panostetaan tarjoiltuun kolmen ruokalajin lounashetkeen uusissa, viihtyisissä tiloissa. Ravintolassa on tarjolla aamuisin myös puurobaari ja pientä aamupalaa sekä herkullisia kahvilatuotteita. Ravintola on varattavissa myös yksityisiin ilta- ja juhlatilaisuuksiin.

Ravintola Louhi, 1-rakennus (vain Lyseon lukiolaisille)

Tiedepuiston pääaulan yhteydessä sijaitseva Louhi kuhisee lounasaikaan: täällä mahan saa täyteen maistuvalla kotiruokatyyppisellä lounaalla. Louhessa on tarjolla lounas tällä hetkellä vain Lyseon lukiolaisille. Ravintolan toiminnasta vastaa Polkka Oy.

Catering ja tilausryhmät 

Asiapitoinen kokous, rento seminaari vai elegantti edustustilaisuus? Ota yhteyttä ja kerro millaiseen tilaisuuteen kaipaat tarjoiluja tai käy tutustumassa vaihtoehtoihin ravintola Sulon kotisivuilta.

Maksutavat ja yrityssopimukset

Sulo Puistossa ja Sulo&Smörressä voit maksaa: 

  • käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla 
  • Smartumin lounasseteleillä, mobiiliseteleillä ja kortilla 
  • Edenredin lounasseteleillä ja Ticket-lounaskortilla 
  • Eazybreakin lounasseteleillä 

Kysy mahdollisuuksia yrityssopimuksiin suoraan ravintolasta.

 

Ota yhteyttä:

010 581 3367
puisto@ravintolasulo.fi

Takaisin ylös