Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Louhelan Woima

Louhelan Woima (LoW) on Tiedepuiston tiloissa työskenteleville monipuolisia vapaa-ajan toimintoja järjestävä yhdistys. Rentoa meininkiä on tarjolla niin liikunnan kuin kulttuurinkin parissa. Tiedepuisto-yhteisön jäsenille LoW:n mukaansatempaavat tapahtumat tarjoavat virkistäytymistä, uusia kontakteja, säännöllisiä harrastuksia ja uusia kokemuksia. Lue näiltä sivuilta lisää Louhelan Woimasta ja tule mukaan toimintaan!

Esittely

How LOW can you go!

Tiedepuistossa toimii Louhelan Woima (LoW) –niminen vapaa-ajan toimintoja järjestävä yhdistys, joka tarjoaa Tiedepuiston tiloissa työskenteleville liikunnallisia ja kulttuuritapahtumia. Yhdistyksen tavoitteena on kuntoilun, liikunnan, terveellisten elämäntapojen, työssä jaksamisen, työkykyä ylläpitävän toiminnan ja vapaa-ajan harrastusten edistäminen Tiedepuiston yhteisössä.

Liity jäseneksi

Liity Louhelan Woiman jäseneksi

Louhelan Woiman jäseniksi voivat liittyä kaikki Tiedepuiston tiloissa työskentelevät henkilöt. LoW:n jäsenyys edellyttää vuosittaista jäsenmaksua joko yrityksenä tai yksityisenä henkilönä. Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

tiedepuisto_edut_louhelan_voima

Jäsenkorttiedut

LOW Jäsenkorttiedut

Louhelan Woiman jäsenkortti on henkilökohtainen ja se on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jäsenkortti pyydetään esittämään, kun ostat tuotteita tai palveluita jäsenkorttietuja tarjoavista yrityksistä. 

Louhelan Woiman jäsenalennuksiin liittyen pyydämme huomioimaan, että:

 • Jäsenalennus on aina henkilökohtainen.
 • Louhelan Woima tukee yhden urheilukerran samassa liikuntapaikassa/viikko/jäsen.
 • Alennuksen saa vain jäsenkorttia näyttämällä.


Louhelan Woiman kortilla saat jäsenalennuksia kaupungin liikuntapaikoista sekä nyt myös uutuutena muiden toimialojen palveluyrityksistä! 

tiedepuisto_kuntosali

Kausikortit

Kausikortit

Tiedepuisto-yhteisön jäsenten on mahdollisuus omaehtoisen virkistäytymisen lisäksi kokea räiskyvää toimintaa joensuulaisten edustusjoukkueiden ja kulttuurielämyksien parissa.

Tiedepuiston Aulapalvelusta saa varata kausikortteja:

 • Joensuun kaupunginorkesterin konsertit
 • Katajan pelit
 • Josban pelit
 • Joman pelit
 • Joensuun Kiekko-Poikien pelit
 • Jipon pelit

Kuntosali

Rautaista kuntoa ja energiaa arkeen
– kuntosali käytössäsi

Louhelan Woiman jäsenenä sinulla on mahdollisuus käyttää Joensuun Tiedepuistosta löytyvää kuntosalia. Jätä tekosyyt sikseen, tätä vaivattomammin kuntosalitreeniä tuskin pystyy arkeen yhdistämään!

Tiedepuiston kuntosalilta löydät kaikki tehokkaassa kuntosalitreenissä tarvittavat peruslaitteet, levyt, tangot ja käsipainot. Lisäksi käytössäsi on muun muassa kahvakuulia, jumppapalloja ja -mattoja. 

Säännölliset viikkotapahtumat

Viikko tapahtumat (jäsenille ilmaiset)

 • Sähly
 • Futis
 • Kahvakuula kesäkaudella
tiedepuisto

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

hanne_huhmarsalo_business_joensuu

Hanne Huhmarsalo

Kehityspäällikkö, asiakaskokemus ja laatu

+358 50 380 2382

Lähetä sähköpostia

Asiakaskokemus ja laatu, tietohallinto, digitaaliset palvelut, ympäristöasiat, Louhelan Woima

Takaisin ylös