Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

How LOW can you go!

LoW tarjoaa ympäri vuoden säännöllisiä, viikoittaisia sekä kertaluontoisia tapahtumia, jotka ovat loistavia verkostoitumiseen. LoW:n kautta yritysten on helppo hoitaa myös tyky-velvoitteet. Miltä tuntuisi esimerkiksi patikkaretki lumikengillä, samppanjatasting, jokaviikkoinen adrenaliiniannos lentopallotreeneissä tai Pietarin matka hyvässä seurassa? Jokainen Tiedepuistolla työskentelevä on tervetullut mukaan Louhelan Woiman toimintaan! Jäsenenä saat etua ja alennuksia erilaisista liikuntapaikoista.

LoW:n historia ja synty

Louhelan Woima perustettiin vuonna 2001. Alkusysäys vapaa-ajan yhdistykselle syntyi liikunnasta innostuneiden tiedepuistolaisten Jukolan viestin kisamatkan jälkeen. Pian ajatuksen syntymisen jälkeen LoW:n perustamiselle huomattiin olevan Tiedepuistolla konkreettista tarvetta.

Louhelan Woima on hyvä ”tekosyy” saada kasaan Tiedepuiston toimijat toimialasta ja taustasta riippumatta urheilun ja muun vapaa-ajan toiminnan kautta.

Puolet yhdistyksen nimestä tulee Tiedepuiston paikalla joskus olleesta Louhelan koulusta. Woima- sanaankin liittyy oma tarinansa. Liikunnan ja vapaa-ajan toimintaa järjestävän yhdistyksen nimessä näkyy muiden urheiluseurojen nimien vaikutus. Woima kävi Louhelan perään myös siksi, että silloin nimen lyhenteeksi saatiin LoW.

Ota yhteyttä!

low@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös