Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

How LOW can you go!

LoW tarjoaa ympäri vuoden säännöllisiä, viikoittaisia sekä kertaluontoisia tapahtumia, jotka ovat loistavia verkostoitumiseen. LoW:n kautta yritysten on helppo hoitaa myös tyky-velvoitteet. Miltä tuntuisi esimerkiksi patikkaretki lumikengillä, samppanjatasting, jokaviikkoinen adrenaliiniannos futistreeneissä tai teatteri-ilta hyvässä seurassa? Jokainen Tiedepuistolla työskentelevä on tervetullut mukaan Louhelan Woiman toimintaan! Jäsenenä saat etua ja alennuksia erilaisista liikuntapaikoista.

LoW:n historia ja synty

Louhelan Woima perustettiin vuonna 2001. Alkusysäys vapaa-ajan yhdistykselle syntyi liikunnasta innostuneiden tiedepuistolaisten Jukolan viestin kisamatkan jälkeen. Pian ajatuksen syntymisen jälkeen LoW:n perustamiselle huomattiin olevan Tiedepuistolla konkreettista tarvetta.

Louhelan Woima on hyvä ”tekosyy” saada kasaan Tiedepuiston toimijat toimialasta ja taustasta riippumatta urheilun ja muun vapaa-ajan toiminnan kautta.

Puolet yhdistyksen nimestä tulee Tiedepuiston paikalla joskus olleesta Louhelan koulusta. Woima- sanaankin liittyy oma tarinansa. Liikunnan ja vapaa-ajan toimintaa järjestävän yhdistyksen nimessä näkyy muiden urheiluseurojen nimien vaikutus. Woima kävi Louhelan perään myös siksi, että silloin nimen lyhenteeksi saatiin LoW.

Ota yhteyttä!

low@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös