Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Liity jäseneksi – toimi näin!

 • Uudet jäsenet
  Jäseneksi haluavat ilmoittavat siitä Louhelan Woimalle: low@businessjoensuu.fi. Ilmoita, missä yrityksessä työskentelet ja liitytkö yksityishenkilönä vai haluatko ilmoittaa jäseneksi koko yrityksen. Yritysjäsenet ilmoittavat lisäksi yrityksen henkilömäärän (Tiedepuistolla työskentelevät henkilöt) ja nimeävät yhteyshenkilön Louhelan Woimaan liittyvissä asioissa. Paluupostissa saatte jäsenmaksulaskun sekä tunnukset jäsenpalveluumme myClubiin.
 • Vanhat jäsenet
  Jäsenmaksulasku toimitetaan vuoden alussa automaattisesti sähköpostiin. Yritysjäsenten lasku toimitetaan yrityksen vastuuhenkilölle tai yrityksen ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Jäsenmaksun suuruus perustuu yrityksen henkilömäärään (Tiedepuistolla työskentelevät henkilöt). Päivitetty jäsenmaksutaulukko löytyy Louhelan Woiman www-sivuilta. Lasku muodostetaan yrityksen myClubissa olevan henkilömäärän mukaan. Kannattaa siis ennen vuoden vaihdetta käydä päivittämässä myClubiin henkilökuntanne tiedot oikein (lisätään uudet henkilöt ja poistetaan vanhat). Laskua koskevat muutokset voi ilmoittaa: low@businessjoensuu.fi
 • Jäsenkortit
  Louhelan Woiman jäsenkortit ovat voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jäsenkortin saat kirjautumalla myClub-järjestelmään. Voit joko tulostaa kortin tai tallentaa sen sähköisesti puhelimeesi. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja se on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jäsenkortti pyydetään esittämään, kun varaat vuoroja tai ostat lippuja esim. Vesikkoon, Kuntokeitaalle, Foreverille tai kun haet Aulapalvelusta käyttöoikeuden Tiedepuiston kuntosalille.
 • My Club jäsenyytesi tukena
  myclub-järjestelmä kuuluu olennaisena osana Louhelan Woiman jäsenyyteen. myClubin avulla LoW hallinnoi jäsenrekisteriä, jäsenkortteja ja tapahtumailmoittautumisia. Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti LoW:n avoimiin tapahtumiin ja tulostaa jäsenkortin.

Jäsenmaksut 2024

Yrityksessä 1 hlö20 €/hlö
Yrityksessä 2-4 henkilöä40 €/yritys
Yrityksessä 5-9 henkilöä100 €/yritys
Yrityksessä 10-20 henkilöä220 €/yritys
Yrityksessä 21-30 henkilöä350 €/yritys
Yrityksessä 31-60 henkilöä500 €/yritys
Yrityksessä 61-100 henkilöä850 €/yritys
Yrityksessä 101-180 henkilöä1000 €/yritys
Yrityksessä yli 180 henkilöä1500 €/yritys

Yksityishenkilön jäsenmaksu on 20 €/vuosi. Alv 0 %.

Takaisin ylös