Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Muutot 

Muutosta on aina hyvä ilmoittaa Tiedepuiston aulapalveluun. Myös muuttoreitin ja siihen liittyvät mahdolliset tilapäiset kulkuoikeudet pyydämme sopimaan aulapalvelun kanssa. Yritystilojenne mekaaniset avaimet voitte noutaa aulapalvelusta virka-aikana. 
 
Muutossa on noudatettava huolellisuutta, ja esimerkiksi kulkuväylät on suojattava lattia- ja seinäpintojen sekä ovenpielien vaurioitumisen estämiseksi. Kalusteita ja tavaroita ei saa siirtää lattiapintaa pitkin työntämällä tai raahaamalla vaan siirrot on tehtävä kantamalla tai käyttämällä tarkoitukseen soveltuvia kumipyöräisiä kärrejä. 
 
Mikäli havaitsemme muutostasi syntyneitä vaurioita, pidämme kanssasi yhteisen katselmuksen, jossa sovimme korjaustoimenpiteistä ja korjauskustannusten maksamisesta. Lähtökohtaisesti vaurioiden aiheuttaja korvaa aiheuttamansa vahingon. Suosittelemme käyttämään ammattitaitoista muuttopalveluyhtiötä. 

Tutustu ennakkoon tietoihin Tiedepuiston hissien sijainnista ja koosta. 
Huolehdithan myös muutossa syntyneistä jätteistä ja kierrätysmateriaaleista! Lisätietoja löydät kohdasta Kierrätys ja jätehuolto

Muutto talon sisällä 

Jos muutto tapahtuu Tiedepuiston sisällä rakennuksesta toiseen, nykyiseen kulkutunnisteeseenne ohjelmoidaan uudet kulkureitit. Tällöin tunnistetta ei tarvitse käydä vaihtamassa aulapalvelussa. 

Pysäköinti piha-alueilla muuton aikana 

Sisäpihoilla pysäköinti on kielletty. Pysäköinti on sallittu ainoastaan virallisella Tiedepuiston huoltopysäköintiluvalla. Voit tarvittaessa saada huoltoajoa ja huoltopysäköintiä varten pysäköintiluvan aulapalveluista. 

Ota yhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös