Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Talotekniikka 

Lämpötilalle ja ilmastoinnille on asetettu vakiosäädöt, joita ohjataan rakennusautomaation kautta. Sähkö- ja atk-pistorasiat on sijoitettu joko seinissä oleviin kouruihin tai siirrettäviin pistorasiapylväisiin. 
Jos haluat säätää valaistusta, ilmanvaihtoa, lämmitystä tai jäähdytystä, tai tarvitset muuta talotekniikkaan liittyvää palvelua kuten esimerkiksi siirtää pistorasiapylväitä, ota huoltoon yhteys tekemällä huoltokutsu osoitteessa tiedepuisto.fi/huoltokutsu. 

Ilmanvaihto

Koko kiinteistön ilmanvaihtoa ohjaa automatiikka. Tarkempia tietoja saat halutessanne kiinteistönhuollosta. Jos järjestät tilaisuuden muualla kuin yleisissä kokoustiloissa, ja tarvitset suuren yleisömäärän takia ilmanvaihdon lisäämistä, ota yhteyttä huoltoon: huolto@businessjoensuu.fi

Suurimmassa osassa tiloista on huonekohtainen, automaation kautta ohjautuva jäähdytysjärjestelmä. Lisäksi joissain toimistohuoneissa on ovenpielessä säädin, josta voit muuttaa perusasetuksen mukaista lämpötilaa muutamilla asteilla. 

Ikkunoiden tuuletusluukkujen avaaminen ilmanvaihdon vuoksi on tarpeetonta. Jos tuuletusluukkuja kuitenkin pidetään avoimina, sinun on ehdottomasti huolehdittava, että ikkunat suljetaan työpäivän päätyttyä. Ikkunoita ei myöskään saa jättää avoimiksi, kun tiloista poistutaan. 

Lämmitys

Lämmitystä ohjataan vesipattereissa olevilla termostaateilla. Osa termostaateista on kiinteistöautomaation ohjauksessa, jolloin niissä ei ole mitään liikkuvia osia eikä numeroita. 
 
Jos patteritermostaatti on käsin säädettävää mallia, on tärkeää, ettei termostaatin asettelu ole liian isolla. Jos patteritermostaatit ovat liian isolla ja huonejäähdytys yrittää jäähdyttää huonetta, huoneesta tulee vetoisen tuntuinen ja energiaa menee hukkaan. 

Ota yhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös