Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Viestintä ja uutiskirjeet 

Viestimme sähköpostitse uutiskirjeillä kaikista niistä asioista, joista sinun tulee Tiedepuiston käyttäjänä tietää. Huolehdithan siis, että tiedossamme on ajantasainen sähköpostiosoitteesi! Ajankohtaisista asioista tiedotetaan myös sähköisillä infonäytöillä, joita löytyy eri puolilta Tiedepuistoa. Muista, että voit aina lisäksi kysyä neuvoa Tiedepuiston aulapalvelusta! 

Uutiskirjelistalle liittyminen

Kun yrityksesi muuttaa Tiedepuistolle, pyydämme sähköpostiosoitettasi ja liitämme sinut mukaan uutiskirjelistalle. 

Uutiskirjelistalle liittyminen on tärkeää jo turvallisuudenkin kannalta. Tiedotamme uutiskirjeiden kautta muun muassa kiinteistön käyttöön liittyvistä poikkeustiloista, esimerkiksi mahdollisista vesikatkoista. Uutiskirjelistan kautta saat myös tiedot Tiedepuiston ja Louhelan Woiman tapahtumista ja muista Tiedepuistoon liittyvistä ajankohtaisista asioista, joista sinun tilojemme käyttäjänä on hyvä tietää. 

Käytämme uutiskirjelistaa vain Tiedepuiston omaan tiedottamiseen. Emme siis ota mukaan aiheita ulkopuolelta, esimerkiksi Tiedepuistossa toimivista yrityksistä. 

Miksi en saa uutiskirjeitä? 

Tarkista ensimmäisenä sähköpostisi roskapostilaatikko. Sähköpostiohjelmasi on voinut ohjata uutiskirjeemme sinne. 

Jos et löydä uutiskirjettä roskapostienkaan joukosta, ota yhteyttä Tiedepuiston aulapalveluun. 

Tiedepuisto sosiaalisessa mediassa

Facebookista löydät Tiedepuistolaiset-ryhmän. Se on vapaamuotoinen, suljettu ryhmä, joka toimii viestintäkanavana kaikille Tiedepuiston yhteisön jäsenille. Sana on vapaa! 

Business Joensuu kertoo Tiedepuiston ajankohtaisista asioista myös julkisesti Facebookissa ja Instagramissa.  Tervetuloa seuraamaan! Facebookin puolella Tiedepuisto toimii kätevästi myös tapahtumapaikkana, jonka voit vaikka merkitä postaukseesi. Instagramissa toimivat #visittiedepuisto.

Business Joensuun verkkopalvelu ja viestintä 

Tutustu Business Joensuun tarjoamiin palveluihin ja mahdollisuuksiin verkkopalvelussamme businessjoensuu.fi. Samassa osoitteessa voit myös tilata Business Joensuun uutiskirjeen, joka ilmestyy noin kerran kuukaudessa ja sisältää uutisvirran tärkeimmät uutiset. 

Kuulet muun muassa kiinnostavia yritystarinoita, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja hyödyllisistä palveluista seuraamalla Business Joensuuta sinulle sopivissa sosiaalisen median kanavissa: LinkedIn, Facebook, Twitter ja Instagram.  

Otayhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös