Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Siivous ja kiinteistöhuolto  

ISS Palvelut Oy:n siivoojat ja kiinteistönhoitajat huolehtivat toimisto- ja yhteistilojen siivouksesta ja kiinteistönhoidosta Tiedepuistossa. Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää, kuin huippuluokan viihtyisyys ja edustavat tilat, niin sisällä kuin ulkona. ISS Palvelut Oy hoitaa myös kiinteistönhuoltopalvelut, kuten lämmityksen, ilmastoinnin ja kiinteistötekniikkaan liittyvät asiat. 

Yleiset tilat ja toimistot 

Yleiset tilat, kuten käytävät, neuvottelutilat ja wc:t, siivotaan päivittäin. Työhuoneet siivotaan kaksi kertaa viikossa seuraten puhtaustasoja ja siivouksen tarvetta. Yleisen viihtyvyyden vuoksi ja siivoojien työn helpottamiseksi jokaisen tulisi pitää työpisteensä mahdollisimman siistinä. Suosittelemme kaapeleiden ja johtojen nostamista pois lattialta. Kaapelit ja johdot voi kiinnittää kourujen tai vastaavien apuvälineiden avulla esimerkiksi työpöytien reunaan. Siivoojalle tulee myös antaa tilaa työnsä tekemiseen. 

Pöydiltä, ikkunalaudoilta ja tasoilta siivotaan vain vapaana olevat tasopinnat. Siivoojalla ei ole lupaa siirrellä papereita ym. 

Piha-alueet  

Piha-alueet hiekoitetaan arkisin kello 7 mennessä. Pyhäpäivisin hiekoitus tapahtuu kello 12 mennessä. Lumenpoiston jälkeen ja sääolosuhteiden aiheuttaessa liukkautta hiekoitus tehdään kahden tunnin kuluessa. 

Lumet poistetaan ovien edustoilta ja kulkuväyliltä arkisin kello 7 mennessä ja pyhäpäivisin kello 12 mennessä. Lumikasat ajetaan pois piha-alueilta tarpeen mukaan. 

Ota yhteyttä:

010 419 8010
info@businessjoensuu.fi

Mikko_naakka_business_joensuu

Mikko Naakka

Kiinteistöpäällikkö

050 321 6822

mikko.naakka@businessjoensuu.fi

Takaisin ylös