Skip to main content

Facilities and services

 • Name Capacity Building
 • Aino31Reserve room
  1building, 3. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 3

  Aino on pieni, mutta sitäkin toimivampi tila – varsinkin kun puhutaan vapaamuotoisista pienistä palavereista, kehityskeskusteluista tai sparraushetkistä. Aino soveltuu erinomaisesti myös yksilötyöskentelyyn tai work shop -käyttöön.

 • Apollo204BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 20

  Apollo soveltuu vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Tilasta löytyy dataprojektori ja äänentoisto. Apollo sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä.

 • Fortuna64BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 6

  Fortunan lounge-henkisessä tilassa on suuri teräväpiirtonäyttö, tyylikäs kulmasohva ja kaksi nojatuolia. Olohuonemainen Fortuna sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä, josta järjestyvät helposti niin makeat kuin suolaisetkin purtavat vapaamuotoisiin kokouksiin tai vaikkapa luoviin ideariihiin. Fortuna sopii erinomaisesti myös erilaisiin illanviettoihin.

 • Gaia103BReserve room
  3Bbuilding, 2. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Gaia on viihtyisä kokoustila, jossa saman pöydän ääreen mahtuu hyvin kymmenenkin henkilöä. Ajanmukainen varustelutaso antaa menestymisen eväät kaikenlaisiin agendoihin. Tässä asiallisessa ja business-henkisessä miljöössä ryhti suoristuu kuin huomaamatta ja motivaatio tehokkaaseen työskentelyyn nousee kuin itsestään jo heti sisään astuessa.

 • Garage133AReserve room
  3Abuilding, 3. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 13

  Kokoustila Garage sijaitsee Coworking-tilojemme yhteydessä 3A-rakennuksen 3. kerroksessa.

 • Jupiter144BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 14

  Jupiter on varsinainen luksuskokoushuone, johon mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita, kuten nahkaisia työtuoleja ja tammisia pöytiä. Nykyaikainen kokoustekniikka viimeistelee tilakokonaisuuden.

 • Kronos103BReserve room
  3Bbuilding, 3. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Pirteän pinkeillä kokoustuoleilla sisustettu Kronos on viihtyisä kokoustila, jossa erilaiset kokoukset, palaverit ja meetingit saadaan vietyä tehokkaasti maaliin. Videotykillä ja valkokankaalla varustettu palaverihuone on oivallinen miljöö päätöksentekoon, keskusteluun ja projektien suunnitteluun sekä ideointiin.

 • Liikuntatila Selene153BReserve room
  3Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 15

  Harmonisessa liikuntatila Selenessä järjestyvät niin jooga-, kahvakuula- kuin kehonhuoltotunnitkin!

 • Louhela-sali1101Reserve room
  1building, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 110

  1-rakennuksen pääaulasta löytyy Louhela-sali. Tästä auditoriosta löytyy mm. pöytäkone, kaksi dataprojektoria, äänentoisto ja mikrofonit. Jo varauksen teon yhteydessä on hyvä myös mainita tietoteknisistä käyttö- tai erityistarpeista, jotta paikalla on tarpeen mukainen tekninen tukihenkilöstö. Louhela-salissa on Teams Rooms -laitteisto, jonka avulla hybridikokoukset onnistuvat vaivattomasti. Näin ollen: • Vähennät kokousvalmisteluun kuluvaa aikaa • Nostat IT- ja käyttäjäkokemuksen aivan uudelle tasolle • Parannat etäkokoustesi laatua laadukkailla laitteilla Kahvit, virvokkeet ja pienet purtavat hoituvat tilan viereen katettavaan tarjoilupöytään vaivattomasti Ravintola Sulo Puistosta. Myös lounaan järjestäminen vieraille onnistuu helposti pidempien seminaarien tai kokousten kohdalla kyseisessä ravintolassa. Huom! Tilan minimivaraus on 3 tuntia.

 • Mercurius144BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 14

  Mercurius on valoisa ja tilava luksuskokoushuone, johon mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita, kuten nahkaisia työtuoleja ja tammisia pöytiä. Tyylikäs tila on erinomainen paikka asiallisille kokouksille ja meetingeille, joissa aika tulee käyttää tehokkaasti.

 • Minerva224BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 22

  Minerva on dataprojektorilla ja laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä varustettu tila, joka sopii oivallisesti kokous-, seminaari- ja koulutusympäristöksi suuremmillekin ryhmille. Minerva on moderni luokkamainen koulutustila, joka toimii loistavasti myös esim. workshopkäytössä. Minerva sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä.

 • Oasis-sauna203AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Saunat
  Capacity: 20

  Kaveri- ja työyhteisöt, seminaariväki ja ahkerat kouluttautujat – Oasis-sauna tarjoaa lämpimät löylyt ja viihtyisän miljöön porukoille kuin porukoille. Uniikkiin, pyöreään saunaan mahtuu kerralla noin 12 kylpijää. Saunatiloissa on valmiina pyyhkeitä 20 kpl, laudeliinat sekä jääkaappi saunaeväille ja -juomille. Tilan läheisyydessä on myös keittiö ja kahvila, jotka ovat vieraiden käytössä saunatilaisuuksissa. Huom. Astioita ei ole tiloissa valmiina. Huom. Takan käytöstä tulee sopia aulapalvelun kanssa etukäteen.

 • Olympia Lounge203BReserve room
  3Bbuilding, 5. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 20

  Olympia Lounge on tunnelmallinen, olohuonemainen tila, joka sopii loistavasti rentoihin kokouksiin, luoviin työpajoihin ja viihtyisiin illanviettoihin. Olympian bonus on varsinkin kesäaikaan iso katettu terassi. Päivän jälkeen on mukava rentoutua seinän takana sijaitsevan Zeus-saunan lämpimissä löylyissä, jonne mahtuu kerralla kylpemään suurempikin porukka.

 • Orange Hall603AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 60

  Orange Hall on muunneltava koulutustila, joka sopii esimerkiksi workshoppeihin. Voit pitää viereisessä Temple of Challenge-tilassa luennot ja pitää workshopit tässä viihtyisässä Orange Hall-koulutustilassa.

 • Puisto93AReserve room
  3Abuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 9

  Puisto on viihtyisä, valoisa kokoushuone loistavalla sijainnilla aivan ravintola Sulo Puiston vieressä.

 • Round Table63AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 6

  Round Table sijaitsee 3A-rakennuksen 4. kerroksessa muiden Oasiksen kokoustilojen yhteydessä.

 • Serendipity Cafe203AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 20

  Viihtyisä ja valoisa näytöllä ja Soundbar-kaiuttimella varustettu Serendipity Cafe sijaitsee netWork Oasiksen tiloissa Tiedepuiston neljännessä kerroksessa. Serendipity Cafen läheisyydessä sijaitsevan keittiön ja saunan ansiosta tilan monipuoliset käyttötavat moninkertaistuvat. Sauna- tai peli-ilta, ideariihi, rento tiimipalaveri, koulutustilaisuus tai tyhypäivä – puitteet kotoisassa Serendipity Cafessa ovat mitä parhaat hetkiin kuin hetkiin. Huomioithan, että astioita ei ole tilassa valmiina. Huom. Takan käytöstä tulee sopia aulapalvelun kanssa etukäteen.

 • Temple of Challenge1103AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 110

  Temple of Challenge on ainutlaatuisen näyttävä seminaarisali netWork Oasiksen tiloissa. Salissa on 180 astetta kaartuva valkoinen seinäpinta, johon kuva tuotetaan kahdella projektorilla. Laadukas äänentoisto lisää tilan monikäyttöisyyttä. Avaraa miljöötä pystytään muokkaamaan helposti toiveiden mukaan esimerkiksi viihtyisäksi teatteriksi, avaraksi messutilaksi, juhlavaksi illallissaliksi tai tehokkaan kokouksen pitopaikaksi – eikä intiimin rock-keikan järjestäminenkään muodostu Temple of Challengessa ongelmaksi. Avaruutta ja juhlavuutta tilalle antavat entisestään yhdeksän metriä korkeat ikkunat, joista on upeat näkymät ulos. Huom! Minimivaraus 3 tuntia.

 • Vellamo321Reserve room
  1building, 2. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 32

  Luokkamuotoinen koulutustila Vellamo sijaitsee 1-rakennuksen 2. kerroksessa lounge-tilan vieressä.

 • Victoria 1204BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 20

  Victoria 1 on 20 hlön tila, jossa on muunneltavia kalusteita 10 henkilölle sekä 10 hengen kokouspöytä. Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 ja 2 voidaan yhdistää 30 hlön tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, projektipäiville tai tiimityöskentelylle. Victoria 1 sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä. Huom! Aulapalvelu huolehtii siirtoseinästä tarvittaessa.

 • Victoria 2104BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Victoria 2 on 10 hlön valoisa kokoustila pienemmän porukan kokouksiin tai koulutuksiin. Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 (20 hlöä) ja Victoria 2 voidaan yhdistää suureksi 30 hlön yhtenäiseksi tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, workshopeille tai tiimityöskentelylle. Victoria 2 sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä. Huom! Aulapalvelu huolehtii siirtoseinästä tarvittaessa.

 • Zeus-sauna203BReserve room
  3Bbuilding, 5. floor
  Pohjakuva

  Saunat
  Capacity: 20

  3B-rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Zeus-saunaan mahtuu samanaikaisesti 10 henkilöä. Viihtyisän saunan pehmeisiin löylyihin on helppo yhdistää rento kokous tai illanvietto saunatilan vieressä olevassa Olympia Loungessa, johon mahtuu 20 henkilöä. Olympia Loungen puolella on myös pieni keittiö. Huom! Astioita ei ole tilassa valmiina.

Back to top