Skip to main content

Facilities and services

 • Name Capacity Building
 • Aino31Reserve room
  1building, 3. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 3

  Aino on pieni, mutta sitäkin toimivampi tila – varsinkin kun puhutaan vapaamuotoisista pienistä palavereista, kehityskeskusteluista tai sparraushetkistä. Aino soveltuu erinomaisesti myös yksilötyöskentelyyn tai work shop -käyttöön. Huom. Aino on varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Apollo204BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 20

  Apollo soveltuu vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Tilasta löytyy dataprojektori ja äänentoisto. Apollo sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä.

 • Chair83AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 8

  Chair sijaitsee 3A-rakennuksen 4. kerroksessa muiden Oasiksen kokoustilojen yhteydessä. Tilassa on näyttö ja paikat kahdeksalle hengelle.

 • Fortuna64BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 6

  Fortunan lounge-henkisessä tilassa on suuri teräväpiirtonäyttö, tyylikäs kulmasohva ja kaksi nojatuolia. Olohuonemainen Fortuna sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä, josta järjestyvät helposti niin makeat kuin suolaisetkin purtavat vapaamuotoisiin kokouksiin tai vaikkapa luoviin ideariihiin. Fortuna sopii erinomaisesti myös erilaisiin illanviettoihin.

 • Gaia103BReserve room
  3Bbuilding, 2. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Gaia on viihtyisä kokoustila, jossa saman pöydän ääreen mahtuu kymmenen henkilöä. Ajanmukainen varustelutaso antaa menestymisen eväät kaikenlaisiin agendoihin. Huom. Gaia on varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Garage83AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 8

  Garage sijaitsee 3A-rakennuksen 4. kerroksessa muiden Oasiksen kokoustilojen yhteydessä. Tilassa on näyttö ja muokkautuvat paikat kahdeksalle hengelle. Huom. Coworking-asiakkaat voivat varata tätä tilaa maksutta max. 2 tuntia kerrallaan henkilökohtaisilla varaustunnuksillaan.

 • Jupiter144BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 14

  Jupiteriin mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita. Nykyaikainen kokoustekniikka viimeistelee tilakokonaisuuden.

 • Kronos103BReserve room
  3Bbuilding, 3. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Pirteän pinkeillä kokoustuoleilla ja suurella näytöllä varustettu Kronos on viihtyisä kokoustila, jossa erilaiset kokoukset ja palaverit saadaan vietyä tehokkaasti maaliin. Huom. Kronos on varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Liikuntatila Selene153BReserve room
  3Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 15

  Harmonisessa liikuntatila Selenessä järjestyvät niin jooga-, kahvakuula- kuin kehonhuoltotunnitkin!

 • Louhela-sali1101Reserve room
  1building, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 110

  1-rakennuksen pääaulasta löytyy Louhela-sali. Tässä auditoriossa on tietokone, kaksi dataprojektoria, äänentoisto, pöytämikrofonit ja Teams Rooms-laite. Jo varauksen teon yhteydessä tulee mainita kokousteknisistä erityistarpeista. Mikäli teillä on tarve tekniselle tuelle Business Joensuun kautta, tuki tulee varata hyvissä ajoin ennen tilaisuutta olemalla yhteydessä Tiedepuiston aulapalveluun info@businessjoensuu.fi. Teknisen tuen hinta on 100,00 €/tunti (sis. alv 24%). Striimauspalvelu tulee hankkia tilaisuuksiin erikseen itse. Louhela-salissa on Teams Rooms -laitteisto, jonka avulla hybridikokoukset onnistuvat vaivattomasti. Näin ollen: • Vähennät kokousvalmisteluun kuluvaa aikaa • Nostat IT- ja käyttäjäkokemuksen aivan uudelle tasolle • Parannat etäkokoustesi laatua laadukkailla laitteilla Kahvit, virvokkeet ja pienet purtavat hoituvat tilan viereen katettavaan tarjoilupöytään vaivattomasti Ravintola Sulo Puistosta. Myös lounaan järjestäminen vieraille onnistuu helposti pidempien seminaarien tai kokousten kohdalla kyseisessä ravintolassa. Huom! Tilan minimivaraus on 3 tuntia.

 • Mercurius144BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 14

  Mercuriukseen mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita. Tyylikäs tila on erinomainen paikka kokouksille, joissa aika tulee käyttää tehokkaasti. Mercurius sijaitsee ravintola Sulo&Smörren läheisyydessä, josta saat myös herkulliset tarjoilut ja lounaan.

 • Minerva224BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 22

  Minerva on dataprojektorilla ja laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä varustettu tila, joka sopii oivallisesti kokous-, seminaari- ja koulutusympäristöksi suuremmillekin ryhmille. Minerva on moderni luokkamainen koulutustila, joka toimii loistavasti myös esim. workshopkäytössä. Minerva sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä.

 • Oasis-sauna203AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Saunat
  Capacity: 20

  Kaveri- ja työyhteisöt, seminaariväki ja ahkerat kouluttautujat – Oasis-sauna tarjoaa lämpimät löylyt ja viihtyisän miljöön porukoille kuin porukoille. Uniikkiin, pyöreään saunaan mahtuu kerralla noin 12 kylpijää. Saunatiloissa on valmiina pyyhkeitä 20 kpl, laudeliinat sekä jääkaappi saunaeväille ja -juomille. Tilan läheisyydessä on myös keittiö ja kahvila, jotka ovat vieraiden käytössä saunatilaisuuksissa. Huom. Astioita ei ole tilassa valmiina.

 • Olympia Lounge203BReserve room
  3Bbuilding, 5. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 20

  Olympia Lounge on tunnelmallinen, olohuonemainen tila, joka sopii loistavasti rentoihin kokouksiin, luoviin työpajoihin ja viihtyisiin illanviettoihin. Olympian bonus on varsinkin kesäaikaan iso katettu terassi. Päivän jälkeen on mukava rentoutua seinän takana sijaitsevan Zeus-saunan lämpimissä löylyissä, jonne mahtuu kerralla kylpemään suurempikin porukka. Huomioithan, että tilassa ei ole astioita valmiina.

 • Orange Hall603AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 60

  Orange Hall on muunneltava koulutustila, joka sopii esimerkiksi workshoppeihin. Voit pitää viereisessä Temple of Challenge-tilassa luennot ja pitää workshopit tässä viihtyisässä Orange Hall-koulutustilassa. Mikäli kyseessä on hybriditilaisuus, huolehdittehan, että teillä on tähän tarvittavat lisälaitteet. Hybriditilaisuuksiin suosittelemme ensisijaisesti Louhela-saliamme, jossa on valmiina etä- ja hybridikokouksiin soveltuva Teams Rooms-laitteisto. Striimauspalvelu tulee hankkia tilaisuuksiin erikseen itse. Mikäli teillä on tarve tekniselle tuelle Business Joensuun kautta, tuki tulee varata hyvissä ajoin ennen tilaisuutta olemalla yhteydessä Tiedepuiston aulapalveluun info@businessjoensuu.fi. Teknisen tuen hinta on 85,00 €/tunti (alv 0%).

 • Puisto93AReserve room
  3Abuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 9

  Puisto on viihtyisä, valoisa kokoushuone loistavalla sijainnilla aivan ravintola Sulo Puiston vieressä.

 • Round Table63AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 6

  Round Table sijaitsee 3A-rakennuksen 4. kerroksessa muiden Oasiksen kokoustilojen yhteydessä.

 • Serendipity Cafe203AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 20

  Viihtyisä ja valoisa, näytöllä varustettu Serendipity Cafe sijaitsee Oasiksen tiloissa Tiedepuiston 3A-rakennuksen neljännessä kerroksessa. Serendipity Cafen läheisyydessä sijaitsevan keittiön ja saunan ansiosta tilan monipuoliset käyttötavat moninkertaistuvat. Sauna- tai peli-ilta, ideariihi, rento tiimipalaveri, koulutustilaisuus tai tyhypäivä – puitteet kotoisassa Serendipity Cafessa ovat mitä parhaat hetkiin kuin hetkiin. Huomioithan, että astioita ei ole tilassa valmiina.

 • Temple of Challenge1103AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 110

  Temple of Challenge-salissa on kaartuva valkoinen seinäpinta, johon kuva tuotetaan kahdella projektorilla. Laadukas äänentoisto lisää tilan monikäyttöisyyttä. Avaraa tilaa pystytään muokkaamaan toiveiden mukaan esimerkiksi avaraksi messutilaksi, juhlavaksi illallissaliksi tai tehokkaan kokouksen pitopaikaksi – eikä intiimin rock-keikan järjestäminenkään muodostu Temple of Challengessa ongelmaksi. Avaruutta ja juhlavuutta tilalle antavat yhdeksän metriä korkeat ikkunat, joista on upeat näkymät ulos. Mikäli kyseessä on hybriditilaisuus, huolehdittehan, että teillä on tähän tarvittavat lisälaitteet. Hybriditilaisuuksiin suosittelemme ensisijaisesti Louhela-saliamme, jossa on valmiina etä- ja hybridikokouksiin soveltuva Teams Rooms-laitteisto. Striimauspalvelu tulee hankkia tilaisuuksiin erikseen itse. Mikäli teillä on tarve tekniselle tuelle Business Joensuun kautta, tuki tulee varata hyvissä ajoin ennen tilaisuutta olemalla yhteydessä Tiedepuiston aulapalveluun info@businessjoensuu.fi. Teknisen tuen hinta on 85,00 €/tunti (alv 0%). Huom! Minimivaraus 3 tuntia.

 • Vellamo321Reserve room
  1building, 2. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 32

  Luokkamuotoinen koulutustila Vellamo sijaitsee 1-rakennuksen 2. kerroksessa lounge-tilan vieressä.

 • Victoria 1204BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 20

  Victoria 1 on 20 hlön tila, jossa on muunneltavia kalusteita 10 henkilölle sekä 10 hengen kokouspöytä. Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 ja 2 voidaan yhdistää 30 hlön tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, projektipäiville tai tiimityöskentelylle. Victoria 1 sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä. Huom! Aulapalvelu huolehtii siirtoseinästä tarvittaessa.

 • Victoria 2104BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Victoria 2 on 10 hlön valoisa kokoustila pienemmän porukan kokouksiin tai koulutuksiin. Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 (20 hlöä) ja Victoria 2 voidaan yhdistää suureksi 30 hlön yhtenäiseksi tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, workshopeille tai tiimityöskentelylle. Victoria 2 sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä. Huom! Aulapalvelu huolehtii siirtoseinästä tarvittaessa.

 • Zeus-sauna203BReserve room
  3Bbuilding, 5. floor
  Pohjakuva

  Saunat
  Capacity: 20

  3B-rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Zeus-saunaan mahtuu samanaikaisesti 10 henkilöä. Viihtyisän saunan pehmeisiin löylyihin on helppo yhdistää rento kokous tai illanvietto saunatilan vieressä olevassa Olympia Loungessa, johon mahtuu 20 henkilöä. Olympia Loungen puolella on myös pieni keittiö. Huom! Astioita ei ole tilassa valmiina.

Back to top