Skip to main content

Facilities and services

 • Name Capacity Building
 • Aino51Reserve room
  1building, 3. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 5

  Aino on pienehkö, mutta sitäkin toimivampi tila – varsinkin kun puhutaan vapaamuotoisista pienistä palavereista, kehityskeskusteluista tai sparraushetkistä. Olohuonemainen ja intiimi huone soveltuu erinomaisesti myös yksilötyöskentelyyn tai work shop -käyttöön. Pyöreän pöydän ympärillä on helppo keskittyä vaativienkin tehtävien tekoon tai päästä flow-tilaan ilman ylimääräisiä keskeytyksiä useiksi tunneiksi. Huom! Varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Apollo204BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 20

  Apollo on arkisin vain coworkingtilojen maksavien asiakkaiden käytössä, mutta viikonloppuisin myös muiden varattavissa. Varaukset tilaan vain aulapalvelun kautta info@businessjoensuu.fi tai 010 419 8010. Apollo sopii erinomaisesti mm. työpajatyöskentelyyn, rentoihin koulutuksiin ja kokouksiin sekä vapaamuotoisempaan yhdessäoloon. Tilassa on laadukkaat Tandbergin videoneuvottelulaitteet huippuäänentoistolla, iso sohva, sohvapöytä + nojatuoli-ryhmiä ja säädettäviä työpisteitä.

 • Fortuna64BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 6

  Fortunan lounge-henkisessä tilassa on suuri teräväpiirtonäyttö, tyylikäs kulmasohva ja kaksi nojatuolia. Olohuonemainen Fortuna sijaitsee aivan kahvila Forumin läheisyydessä, josta järjestyvät helposti niin makeat kuin suolaisetkin purtavat vapaamuotoisiin kokouksiin tai vaikkapa luoviin ideariihiin. Fortuna sopii erinomaisesti myös erilaisiin illanviettoihin: modernilla äänentoistolla varustettu kodikas tila on kuin tehty esimerkiksi harrastus- tai työporukan elokuva- ja peli-iltoja varten.

 • Gaia103BReserve room
  3Bbuilding, 2. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Gaia on viihtyisä kokoustila, jossa saman pöydän ääreen mahtuu hyvin kymmenenkin henkilöä. Ajanmukainen varustelutaso antaa menestymisen eväät kaikenlaisiin agendoihin. Tässä asiallisessa ja business-henkisessä miljöössä ryhti suoristuu kuin huomaamatta ja motivaatio tehokkaaseen työskentelyyn nousee kuin itsestään jo heti sisään astuessa. Huom! Varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Garage503AReserve room
  3Abuilding, 3. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 50

  Tilava ja valoisa Garage tarjoaa virikkeitä uusille näkökulmille ja sopii loistavasti koulutustilaksi, ryhmä- ja työpajatyöskentelyyn, ideointiin… Mahdollisuudet ovat monet!

 • Jupiter144BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 14

  Jupiter on varsinainen luksuskokoushuone, johon mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Forum-kahvilan vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita, kuten nahkaisia työtuoleja ja tammisia pöytiä. Nykyaikainen kokoustekniikka viimeistelee tilakokonaisuuden.

 • Kronos103BReserve room
  3Bbuilding, 3. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Pirteän pinkeillä kokoustuoleilla sisustettu Kronos on viihtyisä kokoustila, jossa erilaiset kokoukset, palaverit ja meetingit saadaan vietyä tehokkaasti maaliin. Videotykillä ja valkokankaalla varustettu palaverihuone on oivallinen miljöö päätöksentekoon, keskusteluun ja projektien suunnitteluun sekä ideointiin. Huom! Varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Louhela-sali1301Reserve room
  1building, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 130

  Aivan 1-rakennuksen sisääntulon ja aulapalvelun tuntumassa sijaitseva Louhela-sali on nykyaikainen auditorio, josta löytyy mm. pöytäkone, kaksi videotykkiä, äänentoisto ja mikrofonit. Jo varauksen teon yhteydessä on hyvä myös mainita tietoteknisistä käyttö- tai erityistarpeista, jotta paikalla on tarpeen mukainen tekninen tukihenkilöstö. Kahvit, virvokkeet ja pienet purtavat hoituvat tilan viereen katettavaan tarjoilupöytään vaivattomasti läheisistä ravintoloista Louhesta ja Puistosta. Myös lounaan järjestäminen vieraille onnistuu helposti pidempien seminaarien tai kokousten kohdalla kyseisissä ravintoloissa. Huom! Tilan minimivaraus on 3 tuntia.

 • Mercurius144BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 14

  Mercurius on valoisa ja tilava luksuskokoushuone, johon mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita, kuten nahkaisia työtuoleja ja tammisia pöytiä. Tyylikäs tila on erinomainen paikka asiallisille kokouksille ja meetingeille, joissa aika tulee käyttää tehokkaasti.

 • Minerva324BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 32

  Minerva on videotykillä ja laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä varustettu tila, joka sopii oivallisesti kokous-, seminaari- ja koulutusympäristöksi suuremmillekin ryhmille. Minerva on moderni luokkamainen koulutustila, joka toimii loistavasti myös esim. workshopkäytössä.

 • Oasis-sauna123AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Saunat
  Capacity: 12

  Kaveri- ja työyhteisöt, seminaariväki ja ahkerat kouluttautujat – Oasis-sauna tarjoaa lämpimät löylyt ja viihtyisän miljöön porukoille kuin porukoille. Uniikkiin, pyöreään saunaan mahtuu kerralla noin 12 kylpijää. Saunatiloissa on valmiina pyyhkeet ja laudeliinat sekä jääkaappi saunaeväille ja -juomille. Tilan läheisyydessä on myös keittiö ja kahvila, jotka ovat vieraiden käytössä saunatilaisuuksissa. Huom. Astioita ei ole tiloissa valmiina. Huom. Takan käytöstä tulee sopia aulapalvelun kanssa etukäteen.

 • Olympia Lounge203BReserve room
  3Bbuilding, 5. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 20

  Olympia Lounge on tunnelmallinen, olohuonemainen tila, joka sopii loistavasti rentoihin kokouksiin, luoviin työpajoihin ja viihtyisiin illanviettoihin. Olympian bonus on varsinkin kesäaikaan iso katettu terassi. Päivän jälkeen on mukava rentoutua seinän takana sijaitsevan Zeus-saunan lämpimissä löylyissä, jonne mahtuu kerralla kylpemään suurempikin porukka.

 • Puisto93AReserve room
  3Abuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 9

  Puisto on viihtyisä, valoisa kokoushuone loistavalla sijainnilla aivan ravintola Sulo Puiston vieressä.

 • Serendipity Cafe303AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 30

  Viihtyisä ja valoisa tv-näytöllä ja kaiutinjärjestelmällä varustettu Serendipity Cafe sijaitsee netWork Oasiksen tiloissa Tiedepuiston neljännessä kerroksessa. Serendipity Cafen läheisyydessä sijaitsevan keittiön ja saunan ansiosta tilan monipuoliset käyttötavat moninkertaistuvat. Sauna- tai peli-ilta, ideariihi, rento tiimipalaveri, koulutustilaisuus tai tyhypäivä – puitteet kotoisassa Serendipity Cafessa ovat mitä parhaat hetkiin kuin hetkiin. Huom. Astioita ei ole tilassa valmiina. Huom. Takan käytöstä tulee sopia aulapalvelun kanssa etukäteen.

 • Temple of Challenge1103AReserve room
  3Abuilding, 4. floor
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Capacity: 110

  Temple of Challenge on ainutlaatuisen näyttävä seminaarisali netWork Oasiksen tiloissa. Salissa on 180 astetta kaartuva valkoinen seinäpinta, johon kuva tuotetaan kahdella projektorilla. Dokumenttikamera ja laadukas äänentoistojärjestelmä lisäävät tilan monikäyttöisyyttä. Avaraa miljöötä pystytään muokkaamaan helposti toiveiden mukaan esimerkiksi viihtyisäksi teatteriksi, avaraksi messutilaksi, juhlavaksi illallissaliksi tai tehokkaan kokouksen pitopaikaksi – eikä intiimin rock-keikan järjestäminenkään muodostu Temple of Challengessa ongelmaksi. Avaruutta ja juhlavuutta tilalle antavat entisestään yhdeksän metriä korkeat ikkunat, joista on upeat näkymät ulos. Huom! Minimivaraus 3 tuntia.

 • Victoria 1204BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 20

  Victoria 1 on 20 hlön tila, jossa on muunneltavia kalusteita 10 henkilölle sekä 10 hengen kokouspöytä. Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 ja 2 voidaan yhdistää suureksi yhtenäiseksi 30 hlön tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt ja laadukas äänentoistojärjestelmä, mikä lisää tilojen monikäyttöisyyttä. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, projektipäiville tai tiimityöskentelylle.

 • Victoria 2104BReserve room
  4Bbuilding, 1. floor
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Capacity: 10

  Victoria 2 on 10 hlön valoisa kokoustila pienemmän porukan kokouksiin tai koulutuksiin. Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 (20hlöä) ja Victoria 2 voidaan yhdistää suureksi 30 hlön yhtenäiseksi tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt ja laadukas äänentoistojärjestelmä, mikä lisää tilojen monikäyttöisyyttä. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, workshopeille tai tiimityöskentelylle.

 • Zeus-sauna303BReserve room
  3Bbuilding, 5. floor
  Pohjakuva

  Saunat
  Capacity: 30

  3B-rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Zeus-saunaan mahtuu samanaikaisesti 10 henkilöä. Viihtyisän saunan pehmeisiin löylyihin on helppo yhdistää rento kokous tai illanvietto saunatilan vieressä olevassa Olympia-loungessa, johon mahtuu 20 henkilöä. Olympia-loungen puolella on myös pieni keittiö. Huom! Astioita ei ole tilassa valmiina.

Back to top