Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Tutustu ja varaa tilaisuuteesi sopiva tila

Löydä sopiva tila ja tee varaus tilanvarausjärjestelmän kautta tai ota yhteyttä Tiedepuiston kokouspalveluihin,

puh. 010 419 8010

meetings@businessjoensuu.fi 

Kokous- ja saunatilat

 • Nimi Kapasiteetti Rakennus
 • Aino31Varaa tila
  1rakennus, 3. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 3

  Aino on pieni, mutta sitäkin toimivampi tila – varsinkin kun puhutaan vapaamuotoisista pienistä palavereista, kehityskeskusteluista tai sparraushetkistä. Aino soveltuu erinomaisesti myös yksilötyöskentelyyn tai work shop -käyttöön. Huom. Aino on varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Apollo204BVaraa tila
  4Brakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 20

  Apollo soveltuu vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Tilasta löytyy dataprojektori ja äänentoisto. Apollo sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä.

 • Chair83AVaraa tila
  3Arakennus, 4. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 8

  Chair sijaitsee 3A-rakennuksen 4. kerroksessa muiden Oasiksen kokoustilojen yhteydessä. Tilassa on näyttö ja paikat kahdeksalle hengelle.

 • Fortuna64BVaraa tila
  4Brakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 6

  Fortunan lounge-henkisessä tilassa on suuri teräväpiirtonäyttö, tyylikäs kulmasohva ja kaksi nojatuolia. Olohuonemainen Fortuna sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä, josta järjestyvät helposti niin makeat kuin suolaisetkin purtavat vapaamuotoisiin kokouksiin tai vaikkapa luoviin ideariihiin. Fortuna sopii erinomaisesti myös erilaisiin illanviettoihin.

 • Gaia103BVaraa tila
  3Brakennus, 2. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 10

  Gaia on viihtyisä kokoustila, jossa saman pöydän ääreen mahtuu kymmenen henkilöä. Ajanmukainen varustelutaso antaa menestymisen eväät kaikenlaisiin agendoihin. Huom. Gaia on varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Garage83AVaraa tila
  3Arakennus, 4. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 8

  Garage sijaitsee 3A-rakennuksen 4. kerroksessa muiden Oasiksen kokoustilojen yhteydessä. Tilassa on näyttö ja muokkautuvat paikat kahdeksalle hengelle. Huom. Coworking-asiakkaat voivat varata tätä tilaa maksutta max. 2 tuntia kerrallaan henkilökohtaisilla varaustunnuksillaan.

 • Jupiter144BVaraa tila
  4Brakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 14

  Jupiteriin mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita. Nykyaikainen kokoustekniikka viimeistelee tilakokonaisuuden.

 • Kronos103BVaraa tila
  3Brakennus, 3. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 10

  Pirteän pinkeillä kokoustuoleilla ja suurella näytöllä varustettu Kronos on viihtyisä kokoustila, jossa erilaiset kokoukset ja palaverit saadaan vietyä tehokkaasti maaliin. Huom. Kronos on varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

 • Liikuntatila Selene153BVaraa tila
  3Brakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 15

  Harmonisessa liikuntatila Selenessä järjestyvät niin jooga-, kahvakuula- kuin kehonhuoltotunnitkin!

 • Louhela-sali1101Varaa tila
  1rakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 110

  1-rakennuksen pääaulasta löytyy Louhela-sali. Tässä auditoriossa on tietokone, kaksi dataprojektoria, äänentoisto, pöytämikrofonit ja Teams Rooms-laite. Jo varauksen teon yhteydessä tulee mainita kokousteknisistä erityistarpeista. Mikäli teillä on tarve tekniselle tuelle Business Joensuun kautta, tuki tulee varata hyvissä ajoin ennen tilaisuutta olemalla yhteydessä Tiedepuiston aulapalveluun info@businessjoensuu.fi. Teknisen tuen hinta on 100,00 €/tunti (sis. alv 24%). Striimauspalvelu tulee hankkia tilaisuuksiin erikseen itse. Louhela-salissa on Teams Rooms -laitteisto, jonka avulla hybridikokoukset onnistuvat vaivattomasti. Näin ollen: • Vähennät kokousvalmisteluun kuluvaa aikaa • Nostat IT- ja käyttäjäkokemuksen aivan uudelle tasolle • Parannat etäkokoustesi laatua laadukkailla laitteilla Kahvit, virvokkeet ja pienet purtavat hoituvat tilan viereen katettavaan tarjoilupöytään vaivattomasti Ravintola Sulo Puistosta. Myös lounaan järjestäminen vieraille onnistuu helposti pidempien seminaarien tai kokousten kohdalla kyseisessä ravintolassa. Huom! Tilan minimivaraus on 3 tuntia.

 • Mercurius144BVaraa tila
  4Brakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 14

  Mercuriukseen mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita. Nykyaikainen kokoustekniikka viimeistelee tilakokonaisuuden.

 • Minerva224BVaraa tila
  4Brakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 22

  Minerva sopii oivallisesti kokous-, seminaari- ja koulutusympäristöksi sekä workshop-käyttöön. Minerva sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä.

 • Oasis-sauna203AVaraa tila
  3Arakennus, 4. krs
  Pohjakuva

  Saunat
  Kapasiteetti: 20

  Kaveri- ja työyhteisöt, seminaariväki ja ahkerat kouluttautujat – Oasis-sauna tarjoaa lämpimät löylyt ja viihtyisän miljöön porukoille kuin porukoille. Uniikkiin, pyöreään saunaan mahtuu kerralla noin 12 kylpijää. Saunatiloissa on valmiina pyyhkeitä 20 kpl, laudeliinat sekä jääkaappi saunaeväille ja -juomille. Tilan läheisyydessä on myös keittiö ja kahvila, jotka ovat vieraiden käytössä saunatilaisuuksissa. Huom. Astioita ei ole tilassa valmiina.

 • Olympia Lounge203BVaraa tila
  3Brakennus, 5. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 20

  Olympia Lounge on tunnelmallinen, olohuonemainen tila, joka sopii loistavasti rentoihin kokouksiin, luoviin työpajoihin ja viihtyisiin illanviettoihin. Olympian bonus on varsinkin kesäaikaan iso katettu terassi. Päivän jälkeen on mukava rentoutua seinän takana sijaitsevan Zeus-saunan lämpimissä löylyissä, jonne mahtuu kerralla kylpemään suurempikin porukka. Huomioithan, että tilassa ei ole astioita valmiina.

 • Orange Hall603AVaraa tila
  3Arakennus, 4. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 60

  Orange Hall on muunneltava koulutustila, joka sopii esimerkiksi workshoppeihin. Voit pitää viereisessä Temple of Challenge-tilassa luennot ja pitää workshopit tässä viihtyisässä Orange Hall-koulutustilassa. Mikäli kyseessä on hybriditilaisuus, huolehdittehan, että teillä on tähän tarvittavat lisälaitteet. Hybriditilaisuuksiin suosittelemme ensisijaisesti Louhela-saliamme, jossa on valmiina etä- ja hybridikokouksiin soveltuva Teams Rooms-laitteisto. Striimauspalvelu tulee hankkia tilaisuuksiin erikseen itse. Mikäli teillä on tarve tekniselle tuelle Business Joensuun kautta, tuki tulee varata hyvissä ajoin ennen tilaisuutta olemalla yhteydessä Tiedepuiston aulapalveluun info@businessjoensuu.fi. Teknisen tuen hinta on 85,00 €/tunti (alv 0%).

 • Puisto93AVaraa tila
  3Arakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 9

  Puisto on viihtyisä, valoisa kokoushuone loistavalla sijainnilla aivan ravintola Sulo Puiston vieressä.

 • Round Table63AVaraa tila
  3Arakennus, 4. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 6

  Round Table sijaitsee 3A-rakennuksen 4. kerroksessa muiden Oasiksen kokoustilojen yhteydessä.

 • Serendipity Cafe203AVaraa tila
  3Arakennus, 4. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 20

  Viihtyisä ja valoisa, näytöllä varustettu Serendipity Cafe sijaitsee Oasiksen tiloissa Tiedepuiston 3A-rakennuksen neljännessä kerroksessa. Serendipity Cafen läheisyydessä sijaitsevan keittiön ja saunan ansiosta tilan monipuoliset käyttötavat moninkertaistuvat. Sauna- tai peli-ilta, ideariihi, rento tiimipalaveri, koulutustilaisuus tai tyhypäivä – puitteet kotoisassa Serendipity Cafessa ovat mitä parhaat hetkiin kuin hetkiin. Huomioithan, että astioita ei ole tilassa valmiina.

 • Temple of Challenge1003AVaraa tila
  3Arakennus, 4. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 100

  Temple of Challenge-sali on uudistettu keväällä 2024. Salissa on upea 217 tuuman LED-seinänäyttö, videoneuvottelujärjestelmä, tietokone, äänentoisto, 2 käsi- ja headset-mikrofonia sekä Catchbox-mikrofoni. Salissa on 9 metriä korkeat ikkunat, jotka antavat tilalle lisää avaruutta ja joista on upeat näkymät Mehtimäen urheilupuistoon. Pyydäthän tarjousta tilasta Tiedepuiston kokouspalveluista osoitteesta meetings@businessjoensuu.fi. Mikäli teillä on tarve tekniselle tuelle Business Joensuun kautta, tuki tulee varata hyvissä ajoin ennen tilaisuutta olemalla yhteydessä Tiedepuiston aulapalveluun meetings@businessjoensuu.fi. Teknisen tuen hinta on 100,00 €/tunti (sis. alv 24%). Huom! Striimauspalvelu tulee hankkia tilaisuuksiin erikseen itse.

 • Vellamo321Varaa tila
  1rakennus, 2. krs
  Pohjakuva

  Isot tilat
  Kapasiteetti: 32

  Luokkamuotoinen koulutustila Vellamo sijaitsee 1-rakennuksen 2. kerroksessa lounge-tilan vieressä.

 • Victoria 1204BVaraa tila
  4Brakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 20

  Victoria 1 on 20 hlön tila, jossa on muunneltavia kalusteita 10 henkilölle sekä 10 hengen kokouspöytä. Viihtyisät kokoustilat Victoria 1 ja 2 voidaan yhdistää 30 hlön tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, projektipäiville tai tiimityöskentelylle. Victoria 1 sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä. Huom! Aulapalvelu huolehtii siirtoseinästä tarvittaessa.

 • Victoria 2104BVaraa tila
  4Brakennus, 1. krs
  Pohjakuva

  Kokoushuoneet
  Kapasiteetti: 10

  Victoria 2 on 10 hlön valoisa kokoustila pienemmän porukan kokouksiin tai koulutuksiin. Viihtyisät kokoustilat Victoria 1 (20 hlöä) ja Victoria 2 voidaan yhdistää suureksi 30 hlön yhtenäiseksi tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, workshopeille tai tiimityöskentelylle. Victoria 2 sijaitsee aivan ravintola Sulo&Smörren vieressä. Huom! Aulapalvelu huolehtii siirtoseinästä tarvittaessa.

 • Zeus-sauna203BVaraa tila
  3Brakennus, 5. krs
  Pohjakuva

  Saunat
  Kapasiteetti: 20

  3B-rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Zeus-saunaan mahtuu samanaikaisesti 10 henkilöä. Viihtyisän saunan pehmeisiin löylyihin on helppo yhdistää rento kokous tai illanvietto saunatilan vieressä olevassa Olympia Loungessa, johon mahtuu 20 henkilöä. Olympia Loungen puolella on myös pieni keittiö. Huom! Astioita ei ole tilassa valmiina.

Takaisin ylös