Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Virkistys-, tyky- ja tyhypäivät Tiedepuistossa!

Tiedepuiston virkistys-, tyky- ja tyhypäivät tarjoavat teille yhteistä aikaa ja hyvää oloa! Tiedepuistosta löydät Joensuun monipuolisimmat kokoustilat työporukallenne. ISLOn työhyvinvointipalvelut löytyvät kätevästi saman katon alta ja yhteistyössä saamme räätälöityä teille parhaan mahdollisen virkistyspäivän.

Kerro toiveesi ja me toteutamme ne!

ISLOn työhyvinvointipalvelut Tiedepuiston kokoustila-asiakkaille

Hyvinvoiva työntekijä on arvokas voimavara työyhteisölleen ja hyvinvoivista työntekijöistä muodostuu toimiva ja tehokas työyhteisö. Tavoitteenamme on edistää ihmisten kokonaisvaltaista kehittymistä ja hyvinvointia järjestämällä Mehtimäen ainutlaatuista ympäristöä hyödyntäen työhyvinvointipalvelut helposti ja nopeasti. Työhyvinvointipalveluitamme toteuttamassa on joukko asiantuntijoita liikuntaneuvojasta maailman mestareihin. Hyvä asiantuntijaluento esim. teemalla ”kokonaisvaltainen hyvinvointi” inspiroi kuuntelijaansa, herättää innostuksen aiheeseen ja helpottaa asettamaan tavoitteita hyvinvoinnin edistämiseksi. Vai kiinnostaisiko luento esimerkiksi aiheesta ”Työelämän pehmeät taidot -valmennuspaketti” tai ”Ravitsemuksen ABC”?

Toteutamme Tiedepuistossa, kätevästi saman katon alla, työhyvinvointia edistävät:

  • ohjatun liikunnan palvelut
  • asiantuntijaluennot
  • työhyvinvointipäivät
  • hyvinvointimittaukset ja
  • hierontapalvelut.

Hintaesimerkkejä ISLOn työhyvinvointipalveluista Tiedepuiston kokoustila-asiakkaille:

  • Virkistävä taukojumppa, 15 min (10-20 henkilöä), 60 € + alv 10 %
  • Rentouttava jooga, 30 min (10-20 henkilöä), 80 € + alv 10 %
  • Hyvinvointiluento, 60 min (10-20 henkilöä), 300 € + alv 24 %
  • Opiskelijahieronnat, 60 min, 25 €/hlö

Varaa ISLOn työhyvinvointipalvelut:

Jenna Hiltunen, palvelusuunnittelija

050 308 5399 | jenna.hiltunen@islo.fi

Hyvinvointipalvelut | Itä-Suomen Liikuntaopisto (ISLO)
www.islo.fi

Monipuolisia tiloja tyhy-päiviinne Tiedepuistosta!

Tyhy-luennot onnistuvat isollekin porukalle Tiedepuiston auditoriotyyppisessä Louhela-salissa tai valoisassa ja avarassa Temple of Challenge-tilassa. Molempiin mahtuu noin 100 henkilöä. Tiedepuiston viihtyisillä saunoilla nautit tyhy-päivän päätteeksi pehmeistä löylyistä. Kumpi sauna sopisi paremmin teidän tiiminne tunnelmantuojaksi, Zeus vai Oasis? Pyyhkeet, laudeliinat ja pesuaineet löytyvät kaikki valmiina saunoilta. Tiloista löydätte myös karaokelaitteet sekä lautapelejä yhteisen illanvieton ohjelmaksi.

Tutustu ja löydä tilaisuuteesi parhaiten sopiva tila! 

Liikuntatila Selene

Harmonisessa, 3B-rakennuksessa sijaitsevassa liikuntatila Selenessä ISLOn ammattitaitoiset ohjaajat tarjoavat apuaan rauhoittumiseen sekä inspiroivat työporukkasi uuteen uskoon esimerkiksi asahi- tai joogatuokiolla. Tai miltä kuulostaisivat ohjelmapaketit esimerkiksi ”Hupaisa Tiimiottelu” tai ulkona pidettävä ”Mehtimäkiseikkailu”?

 

Ravintolapalvelut ja catering

Ravintola Sulo Puisto on kuuluisa laadustaan ja maustaan – oli kyse sitten kahvittelusta, lounaasta tai illallisesta joustavasti vaikka suoraan saunatiloihin.

Kerro toiveesi tarjoilujen suhteen ja kysy lisää Ravintola Sulosta puh. 010 581 3367.

Pysäköinti 

Tiedepuistoon on helppo tulla! Tiedepuiston vieressä sijaitsee Hallitien pysäköintitalo, josta pääset nopeasti ja helposti Tiedepuistoon kokoustamaan.  Myös bussipysäkit löytyvät aivan Tiedepuiston ääreltä, ja suksillakin pääset aivan lähistölle. Tiedepuistolla on paljon pysäköintitilaa myös polkupyörille.

Lue lisää pysäköinnistä täältä.

tiedepuiston opasteet
Takaisin ylös