Ohita navigaatio ja siirry suoraan sisältöön

Virkistys- ja TYHY-päivät Tiedepuistossa!

Vietä suoritusvapaa työpäivä hyvinvointia edistävän virkistyspäivän merkeissä Tiedepuistossa. Tiedepuisto tarjoaa Joensuun monipuolisimmat kokoustilat työporukallenne. ISLOn työhyvinvointipalvelut löytyvät kätevästi saman katon alta ja toteutamme yhteistyössä työyhteisöllenne virkistävän hyvinvointipäivän!

Kerro toiveesi ja me jatkamme siitä!

ISLOn työhyvinvointipalvelut Tiedepuiston kokoustila-asiakkaille

Hyvinvoiva työntekijä on arvokas voimavara työyhteisölleen ja hyvinvoivista työntekijöistä muodostuu toimiva ja tehokas työyhteisö. Tavoitteenamme on edistää ihmisten kokonaisvaltaista kehittymistä ja hyvinvointia järjestämällä Mehtimäen ainutlaatuista ympäristöä hyödyntäen työhyvinvointipalvelut helposti ja nopeasti. Työhyvinvointipalveluitamme toteuttamassa on joukko asiantuntijoita liikuntaneuvojasta maailman mestareihin.

Toteutamme Tiedepuistossa, kätevästi saman katon alla, työhyvinvointia edistävät:

  • työhyvinvointipäivät
  • asiantuntijaluennot
  • ohjatun liikunnan palvelut
  • hyvinvointimittaukset ja
  • hierontapalvelut.

Hintaesimerkkejä ISLOn työhyvinvointipalveluista Tiedepuiston kokoustila-asiakkaille:

  • Virkistävä taukojumppa, 15 min (10-20 henkilöä), 60 € + alv 10 %
  • Rentouttava kehonhuolto, 30 min (10-20 henkilöä), 80 € + alv 10 %
  • Hyvinvointiluento, 60 min (max. 20 henkilöä), 300 € + alv 24 %
  • Opiskelijahieronnat, 60 min, 25 €/hlö

Varaa ISLOn työhyvinvointipalvelut:

Jenna Hiltunen, palvelusuunnittelija

050 308 5399 | jenna.hiltunen@islo.fi

Hyvinvointipalvelut | Itä-Suomen Liikuntaopisto (ISLO)
www.islo.fi

Monipuolisia tiloja TYHY-päiviinne Tiedepuistosta!

Asiantuntijaluennot onnistuvat isollekin porukalle Tiedepuiston auditoriotyyppisessä Louhela-salissa tai valoisassa ja avarassa Temple of Challengessa. Molempiin mahtuu noin 100 henkilöä. Pienemmälle porukalle soveltuu esimerkiksi pirteä Orange Hall noin 60 henkilölle tai Vellamo noin 40 henkilölle. Tiedepuiston viihtyisillä saunoilla nautit TYHY-päivän päätteeksi pehmeistä löylyistä. Kumpi sauna sopisi paremmin teidän tiiminne tunnelmantuojaksi, Zeus vai Oasis? Pyyhkeet, laudeliinat ja pesuaineet löytyvät kaikki valmiina saunoilta. Tiloista löytyy myös lautapelejä yhteisen illanvieton ohjelmaksi.

Tutustu ja löydä tilaisuuteesi parhaiten sopiva tila! 

Liikuntatila Selene

Harmoninen, 3B-rakennuksessa sijaitseva Selene-liikuntatila soveltuu erinomaisesti rentouttavaan asahi- tai kehonhuoltotuokioon, joka soveltuu koko työyhteisön jäsenille. Tai miltä kuulostaisivat ryhmäyttävät ohjelmapaketit, kuten esimerkiksi ”Hupaisa Tiimiottelu” tai ulkona pidettävä ja mukaansa tempaava ”MehtimäkiRace”?

 

Ravintolapalvelut ja catering

Ravintola Sulo Puisto on kuuluisa laadustaan ja maustaan – oli kyse sitten kahvittelusta, lounaasta tai illallisesta joustavasti vaikka suoraan saunatiloihin.

Kerro toiveesi tarjoilujen suhteen ja kysy lisää Ravintola Sulosta puh. 010 581 3367.

Pysäköinti 

Tiedepuistoon on helppo tulla! Tiedepuiston vieressä sijaitsee Hallitien pysäköintitalo, josta pääset nopeasti ja helposti Tiedepuistoon kokoustamaan. Myös bussipysäkit löytyvät aivan Tiedepuiston ääreltä, ja suksillakin pääset aivan lähistölle. Tiedepuistolla on paljon pysäköintitilaa myös polkupyörille.

Lue lisää pysäköinnistä täältä.

Takaisin ylös